Review | Etos Long Lasting Nail Polish 002

Heey! Ik vond het wel weer eens tijd voor een review van een mooi nagellakje. Dit nagellakje had mijn zusje voor haar verjaardag gekregen, maar ze gebruikt eigenlijk zelf amper nagellak dus mocht ik hem hebben/gebruiken. Het is een nagellak je van de Etos Long Lasting Nail Polish lijn.
 

Het is zoals altijd bij Etos in een rond, glazen potje met een zilveren dop. De dop heeft een fijne dikte en houdt daardoor makkelijk vast!

Het is een potje van 5mL prima is, aangezien ik nog nooit een normaal nagellakje opgemaakt heb. Er staan lekker veel getalletjes op het stickertje en geen naam, maar ik gok dat het 002 is. Want bij een ander lakje van Etos (Cherry) stond ook een nummertje onder de barcode dus die is het in ieder geval niet. Dus laten we er lekker vanuit gaan dat het 002 is. Maar het is zo'n duidelijke kleur dat je die vast wel herkent :)
De nagellak heeft een fijne substantie, niet te waterig ook niet te stroperig. Verder dekt hij eigenlijk al prima in één laagje, maar ik doe altijd van elk lakje twee laagjes. Het is een hele mooie turquoise/blauw/zeegroen achtige kleur. Als ik namelijk zo naar mijn nagels kijk zijn ze wel donkerder dan op de foto, haha.

Dit nagellakje is te koop bij Etos en kost €2,53

Heb jij al eens een Etos Long Lasting nagellakje geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten