Quotes

Heey! Vandaag vond ik het wel weer eens tijd voor een artikel over quotes, omdat de laatste volgens mij wel alweer een behoorlijke tijd geleden is. Deze quotes/ik weet niet hoe je de andere dingen moet noemen, hebben niet allemaal een specifiek thema, maar ik heb ze ooit opgeslagen op mijn mobiel en ik heb er meer dan 600, dus het was nog best een moeilijke opgave om er weer een paar te kiezen.


Dit waren dan de quotes of andere dingen waarvan ik niet weet hoe ik ze moet noemen. Ik zit er over na te denken om weer in ieder geval 1x per maand zo'n soort artikel te maken gewoon omdat ik er zo dol op ben!

Welke quote vind jij het leukst/mooist of past het best bij je?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik vind sommige quotes echt heel erg mooi, er zijn er onwijs veel die ik een goede/mooie inhoud vind hebben!

    www.Melana.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten