Outfit | A Touch of Lace

Heey! Vandaag heb ik weer een outfit artikel voor jullie! Het is eigenlijk de outfit die ik donderdag aanhad naar school en ik vind hem super leuk. Het was toen ook lekker weer dus het was ook zeker niet te koud :D


  Ik ben echt dol op kant en een shirtje wat dan helemaal uit kant bestaat is dan natuurlijk geweldig. Het enige nadeel is wel dat het lekker doorschijnt, dus ik er maar een zwart hempje onder gedaan heb, in de zomer kun je natuurlijk een zwarte bandeau doen of zo! Ik vind het witte kraagje echt een heel leuk effect geven aan het shirtje! Verder heb ik mijn aubergine paarse rok er bij aan gedaan en natuurlijk gewoon lekker een panty.

Shirtje: Primark
Hempje: H&M
Rokje: Dorothy Perkins
Panty: HEMA

Qua make-up had ik maar weinig op, beetje mascara en concealer. Ik draag normaal graag een felle lipstick, maar ik heb geen lipstick die matcht met de kleur paars van mijn rok en anders wordt het zo'n vloekend kleuren festijn.

Mascara: Essence I Love Extreme Volume Mascara 
Concealer: Essence Coverstick 01 Matt Sand

Fijne zaterdag!
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten