Mijn Work Out Essentials

Heey! Het artikel van vandaag gaat over mijn work out essentials, dus de dingen die ik echt nodig heb bij een work out. Het is waarschijnlijk heel vanzelfsprekend, maar het leek mij alsnog leuk om dit met jullie te delen.


Benieuwd naar al mijn essentials? Lees dan snel verder en misschien hebben wij wel precies dezelfde dingen nodig, haha! 


Natuurlijk heb je kleding nodig om je workout in te doen. Dit kan natuurlijk ook gewoon prima in een hempje en desnoods een pyjama shortje (zou ik wel alleen doen als je het thuis doet, maar dat doe ik ook altijd zeker als het warm is). Voor sommige workouts zijn schoenen ook echt een must, dus die zijn ook altijd handig. Verder heb ik altijd een telefoon of laptop nodig aangezien ik workouts doe van Cassey (Blogilates) op YouTube en anders gewoon voor een lekker muziekje :)

Sport bh: H&M
Work out legging: Come Get Fashion
Shortje: JBC 
Schoenen: Nike
Iphone 5C hoesje: smartphonehoesjes.nlEen (yoga)matje is ook altijd handig, ligt vooral een stuk comfortabeler! Een gymbal heb je heel vaak niet nodig, maar dat kan je oefening net iets moeilijker maken of iets effectiever. Ik moet eerlijk zeggen dat mijne nog steeds in de doos zit (al een maand of 3) oeps. Verder kan ik ook echt niet zonder drinken en dan het liefst water.

(yoga)matje: Kruidvat
Gymbal: Kruidvat

Ik heb genoeg aan deze dingen, ik heb voornamelijk gewoon YouTube nodig anders weet ik niet wat ik moet doen, haha.  Oh en natuurlijk een haarelastiekje dan kan je haar even lekker uit je nek en je gezicht.

Wat zijn jouw workout essentials?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik gebruik niet zoveel. Al wil ik nog wel een springtouw hebben, want touwtje springen is ook een goede work-out. Wat heb je overigens een leuk hoesje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel ! Ik gebruik zo ongeveer dezelfde dingen als jou !

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten