Mijn nieuwe liefde

Heey! Een video en een artikel vandaag, gewoon lekker omdat het kan. Ik moet namelijk echt even mijn nieuwe liefde met jullie delen, eigenlijk is het al mijn liefde sinds 14 april. Het wordt dus tijd dat ik het met jullie ga delen :) Ben je al benieuwd wat mijn nieuwe liefde is? Lees dan snel verder :)


Weet je al wat het is?

Haha je bent stiekem toch wel nieuwsgierig hè? Snap ik, je wil het natuurlijk ook heel graag weten. Ik ga het je dan nu toch maar vertellen, zodat je niet meer langer hoeft te wachten. Je kan het al raden als je het plaatje ziet, maar dan moet je natuurlijk wel enig idee hebben waar het over gaat. Anders heb je er nog niks aan. Misschien ken je de titel Handwritten wel ergens van of heb je dat toevallig nog nooit gehoord? Maakt niet uit joh, ik vertel het je graag!Handwritten is het nieuwe album van Shawn Mendes. En zoals jullie weten als ik eenmaal dol ben op een liedje/album luister ik het de hele dag door en val ik iedereen er mee lastig, haha. Even een klein feitje, hij is pas 16 en heeft al zo veel meer bereikt dan ik heb :'(. *Dramaqueen I know*
Maar goed, je zal nu wel denken, goh leuk dat hij een album heeft maar wat precies staat er nou op? Vandaag heb je mazzel want ik ga je gedachten/vraag beantwoorden!

Misschien heb je ooit in juni/juli vorig jaar het liedje Life of the Party gehoord? Het is zelfs al stiekem in dit artikel geweest. Wellicht komt de naam Something Big je bekender voor? Ook die kwam al voorbij in een eerder artikel van mij. Dat zijn in ieder geval twee liedjes die op zijn album voorkomen.

Eigenlijk ben ik vooral helemaal verslaafd aan Stitches. Ik zing het de hele dag en overal *oeps*
Maar we kunnen  natuurlijk Never Be Alone, Kid in Love, I Don't Even Know Your Name, Strings (oei dat is moeilijk om mee te zingen, maar ik kan hem heel bijna, haha), Aftertaste, Air, Crazy, A Little Too Much, Bring It Back, This Is What It Takes, Imagination, The Weight.

Oké ik heb volgens mij jullie wel lang genoeg lastig gevallen met mijn blijheid haha.

Ken jij zijn album al?
Liefs,
Floor


Reacties

  1. Haha. Ik ken een paar liedjes van Shawn. Sommige vind ik heel leuk en andere wat minder. Maar goed, ik ken de obsessie met een nieuw album haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten