Jessie J Nobody's Perfect ~ So You Think You Can Dance 2013

Heey! Er was eigenlijk geen artikel vandaag, maar ik zat net even door YouTube te kijken (zoals gewoonlijk) en toen vond ik opeens weer dit filmpje van So You Think You Can Dance. Het is echt een van mijn favoriete programma's ooit en dat terwijl ik zelf niet eens een klein beetje kan dansen. Deze dans heb ik dus gewoon live gezien in 2013, maar was hem soort van vergeten tot dat ik hem opeens rechts zag staan toen ik een andere video keek.


Ik kan hem echt wel 100 keer achter elkaar kijken zo ontzettend mooi blijf ik hem vinden. Vivian en Frederic hebben dit natuurlijk uitstekend gedaan en je moet het eigenlijk echt gewoon even kijken!
Sowieso het liedje is al super mooi!

Wie kan zich deze dans herinneren?
Liefs,
Floor

Reacties