Favorieten | Bloggers en YouTubers #6

Heey! Sorry dat er gister geen artikel online was, maar ik had echt -3254 inspiratie. Gelukkig heb ik ondertussen een ideetje gevonden voor een artikel, anders las je dit namelijk niet. Ik vond het wel weer eens tijd voor een favorieten bloggers en YouTubers artikel, dit keer zijn het wel alleen de 'kleinere' en wat 'onbekendere' YouTubers met niet meer dan 2000 abonnees. Die mensen mogen ook best wel eens in het zonnetje gezet worden vond ik zo. Ze hebben trouwens ook allemaal een blog, die ook zeker de moeite waard is!

Rebecca vg
.
Rebecca ken je waarschijnlijk wel van haar blog http://www.livingalie.nl/ en zo niet, kun je beter maar meteen even gaan kijken want haar blog is echt super! Ze maakt ook video's voor YouTube en die zijn ook altijd super leuk!

benieuwd naar de rest in dit lijstje?Emily Eilander
Emily schrijft altijd leuke artikels op haar blog http://simplyemily.nl/, maar maakt ook leuke video's op YouTube! Heb je al eens een video van haar gezien?

Nappy Hairz
HOW TO GET GREY GRANNY HAIR - BY PARUCCIES | VIDEO
Ik word altijd heel blij als Lilia een video plaatst of een artikel schrijft op haar blog http://www.nappyhairz.com/. Oh en ik vind haar nieuwe haar kleur echt prachtig! Het is trouwens wel in het Engels.

Retro Sonja
Sonja haar blog http://www.retrosonja.com/nl/ en video's zijn vooral leuk als je dol bent op fashion (of je houdt gewoon van het kijken naar de kleding die andere mensen aantrekken). Ze heeft altijd dingen mij echt niet staan, maar ze zijn zo leuk zeker als je het bij haar dan aan ziet!

TheBudgetBlog
Image and video hosting by TinyPic
Lotte volg ik eigenlijk helemaal nog niet zo lang op haar blog thebudgetblog.nl of YouTube account, maar ik moet zeggen dat ik het tot nu toe heel erg leuk vind! Het is gewoon een ontzettend leuke meid en dat zie je terug in haar video's en op de manier hoe ze schrijft. Zoals je aan de naam al kan zien gaat het vooral over budget producten en wie houdt daar nou niet van?

Dit zijn dan de blogs met bijbehorend YouTube kanaal waarvan ik vind dat veel meer mensen er van moeten weten, vandaar dit artikel speciaal voor deze mooie meiden!

Kende al deze leuke YouTubers/Bloggers al?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten