10 Random Facts About Me

Heey! Het leek mij wel leuk om een paar feitjes over mezelf te delen met jullie. Ik vind het altijd leuk om mensen te leren kennen en vind het dan ook altijd erg leuk om dit soort dingentjes te lezen. Vandaar dat het mij leuk leek om te doen! Ik heb 10 random feitjes over mezelf waardoor jullie mij weer iets beter leren kennen.


1. Ik ben fan van One Direction, 5 Seconds of Summer, Ed Sheeran en Shawn Mendes. Maar vooral One Direction

2. Ik houd echt niet van chocolade en drop, bah.


3. Ik besteed zo goed als al mijn tijd op het internet; Snapchat, Whatsapp, Youtube, Twitter, Tumblr, ik ben altijd wel ergens te vinden.

4. Ik kan twee stukjes uit Romeo en Juliet van Shakespeare op neuriƫn.

5. Ik heb meer dan 100 nagellakpotjes en als ik er nu over nadenk vind ik dat toch wel zo'n zonde van mijn geld, de helft draag ik niet eens.

6. Als ik op vakantie ga of langer dan 1 dag ergens heen heb ik altijd een tasje bij mij met alles wat je wellicht nodig kan hebben: blarenpleisters, gewone pleisters, neusspray, keelpastilles, mini bodylotion, mini aftersun, zakdoekjes, vochtige doekjes, diarreeremmers, tantum zalf (verzacht de pijn bij kneuzingen enzo), lipbalsem, nagelvijl, paracetamol, ja eigenlijk gewoon alles. Mensen verklaren me altijd voor gek, tot dat ze zelf er iets van nodig hebben :)

7. Ik heb de laatste tijd echt een vlog kijk obsessie. Mijn favorieten zijn: SacconeJoly's, PointlessblogVlogs, Ellie and Jared, More Zoella, eigenlijk elke YouTuber die ik volg die ook een vlogkanaal heeft of vlogs maakt.

8. Mijn mentor zegt altijd dat ik een Resting Bitch Face heb. Maar dat valt reuze mee en geef me een goede reden om tijdens zijn saaie les blij te kijken.

9. Ik ga dit jaar 3 weken naar Florida zo goed als alleen.

10. Je kan toch wel zeggen dat ik het gehad heb met dit schooljaar. En al die leraren maar vrolijk praktische opdrachten geven, nee dat wil ik niet!

Wat zijn een paar random feitjes over jou?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. 3 weken alleen naar Florida?! gedurft maar heeeel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoe kun je niet van chocolade houden? ;o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vraagt iedereen zich af, maar ik vind het echt heel erg vies haha

   Verwijderen
 3. Wat gaaf zeg dat je naar Florida gaat! En ik snap het best dat je niet van chocolade houdt. Als ik niet zwanger ben eet ik het ook bijna nooit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nou wie weet wat er gebeurt als ik zwanger ben, nog even een jaartje of 10 wachten dan maar, haha

   Verwijderen

Een reactie posten