10 meest gezochte dingen op mijn blog

Heey! Het leuke van een blog hebben waar je dingen op kan zoeken, is het feit dat ik kan zien wat jullie allemaal intypen en ook dus zoeken. Het leek mij wel leuk om de top 10 van meest gezochte dingen van deze maand met jullie te delen, sommige zijn namelijk nog al vreemd. Laten we maar beginnen met 10, dan blijft nog leuk.

10. Leuk genoeg tekst Rutger
Voor de mensen die het niet weten, wat ik me niet voor kan stellen, Rutger heeft een liedje gemaakt genaamd #leukgenoeg, het was in september vorig jaar of zo. Nou heb ik er inderdaad een artikel over geschreven toen: Muziek | Rutger/Furtjuh #LeukGenoeg - Stop onzekerheid op social media. Ik moet alleen de mensen die gezocht hebben op de tekst helaas teleurstellen, aangezien op mijn blog nergens de songtekst van Rutger zijn liedje te vinden is.

9. Roze en oud roze combinatie
Euhm... Ik zou niet eens weten op welk artikel dit zou kunnen lijken..8/7. Een prinses in een gele jurk met bruin haar en Disney Figuren
Ik kan degene die dit leuke prinsesje zoekt in ieder geval helpen, je zoekt van Belle van Belle en het Beest. Ik heb haar naam best vaak in een artikel genoemd, bijvoorbeeld in deze:
4 Days With Disney | Favorieten Figuren
4 Days With Disney | Films
Tag | Disney
Ik hoop bij deze jullie geholpen te hebben, hahaha.

6. Essence Blush up Heat Wave
Kijk eindelijk is er gezocht naar iets waar ik ook daadwerkelijk een artikel over geschreven heb. Hier kwam namelijk 22 november een review over online: Review | Essence Blush Up! Powder Blush 10 Heat Wave

5. Heeft Jorge Blanco een kind?
Ja, dat is een hele goede vraag. Ik kan hem alleen niet voor je beantwoorden. Voor de mensen die niet weten wie Jorge Blanco is (wat ik begrijp), hij is een Mexicaanse acteur die bekend is geworden met zijn rol in Violetta waar hij Leon speelt/speelde. Ik zou alleen niet weten of hij een kind heeft, haha.
Guilty Pleasures | Violetta

4. Disney Quotes
Jaa, Disney quotes zijn leuk. Dit artikel moet je zeker eens bekijken als je dol bent op quotes of Disney of op alle twee (want dan komt het dicht in de buurt van perfectie, haha):
4 Days With Disney | Quotes

3. Leuke dingen om te doen met je BFF
Ah het probleem dat je niks weet om te doen, ik heb dat zelf ook vaak genoeg. Maar gelukkig heb ik een paar artikels gemaakt die je daar bij kunnen helpen.
Tips | Leuke dingen om te doen met je BFF
Tips | 8 leuke dingen om te doen met vriendinnen

2. Hoeveel weegt Martina Stoessel?
Lieve mensen, waarom denken jullie dat ik dit weet en waarom denken jullie dat ik dit wil weten?
Maar goed er zijn toch mensen die er heilig van overtuigd zijn dat ik weet hoe zwaar ze weegt. Martina Stoessel is trouwens de hoofdrolspeelster in Violetta, ze speelt namelijk ook Violetta.

1. De Dino Show
Oeh, dat vond ik altijd zo ontzettend leuk! Ik heb er ook wel eens een artikel over gemaakt (die oud en slecht is), maar aangezien heel veel hier toch naar op zoek zijn, zal ik hem hier ook even neerzetten. De Dino Show

Dit is dan de top 10 van de dingen die het meest gezocht worden op mijn blog.

Als jij ook een blog hebt, welke dingen worden er op jouw blog vaak gezocht?
Liefs,
Floor

Reacties