Whats On My Iphone

Heey! Het leek mij wel eens leuk om een "Whats On My Iphone" toe doen, vaak zie je het in videovorm maar ik vind dat op een of andere manier altijd net iets te langzaam gaan, haha. Daarom heb ik vandaag het in een artikelvorm, dan kan je zelf weten hoe snel of langzaam je er doorheen wil gaan :). Ik heb trouwens een zwarte Iphone 4S en ik vind hem prima, ben te lui (en te blut, haha) om een nieuwe te kopen. Laten we maar gewoon snel beginnen.


Benieuwd welke apps ik allemaal op mijn Iphone heb? Lees dan snel verder :)


Laten we eerst beginnen met het belangrijkste, een hoesje. Ik heb dit hoesje met allemaal patroontjes en als "hoofdkleur" rood. Ik heb eigenlijk geen idee waar ik hem gekocht heb, weet alleen dat ik hem ontzettend fijn vind en hij ziet er ook nog wel leuk uit.

Dit is het eerste wat je ziet als je mijn Iphone aandoet. Gewoon de datum, tijd en mijn achtergrond. Dit zijn gewoon 6 plaatjes waar ik een collage van gemaakt heb op PicMonkey. Linksboven is gewoon een shirtje met grijs en bloemetjes, daaronder zie je One Direction (ja ik weet het) en daaronder zie je een shirtje met de tekst: Queen of Fucking Everything. Rechtsboven zie je zo'n geluiddingetje met volume op z'n hoogst, daaronder twee tasjes en daaronder bloemetjes :)

Dit is vervolgens de eerste pagina die je ziet als je eenmaal mijn Iphone ontgrendeld hebt. De eerste drie rijen zijn eigenlijk niet zo spannend aangezien dat gewoon de standaard apps zijn. Dan heb ik links onder een map met al een deel van mijn social media, hier kom ik zo nog op terug. Daarnaast zie je Google Translate, ik weet het, het klopt negen van de tien keer niet. Dan Muziek/Itunes en als laatst nog Magister voor de leuke cijfertjes en schooldingen. De vier apps die je altijd ziet zijn telefoon, Snapchat, Safari en WhatsApp. Ik leef echt voor Snapchat en WhatsApp namelijk

Jaa alle leuke dingetjes :). Ik gebruik Facebook alleen om uit pure verveling te kijken naar wat andere mensen beleven en wie weet wanneer je iemand even moet stalken, Facebook is daar perfect voor. YouTube, Mail, Blogger en Gmail zijn allemaal niet heel bijzonder. YouTube is natuurlijk wel ontzettend leuk, maar kijk het vaker via m'n laptop.

Dan hebben we natuurlijk nog twitter. Ik moet zeggen dat ik zelf niet zo veel tweet ik ben meer van het lezen en retweeten van andere tweets. Oh en dingen aan mijn favorieten toevoegen doe ik ook met alle plezier. Als je mij wil volgen op twitter kan dat natuurlijk, mijn twitter is: @MomentsOfTodayx

En dan hebben we natuurlijk nog Tumblr, mijn grote verslaving. Ik kan uren door Tumblr scrollen en doe dat dan ook dagelijks met alle plezier. Mijn tumblrnaam is lekker makkelijk gewoon themomentsoftoday. Ik reblog eigenlijk alles wat ik leuk vind, laat trouwens jouw Tumblr achter in de reacties dan ga ik zeker eens een kijkje nemen op die van jou! 


Dan heb ik verder nog één pagina en daar staan drie mappen en een spelletje. 

In de eerste map staan al die dingen die je eigenlijk bijna nooit gebruikt, althans ik niet. Ik vind het trouwens wel altijd leuk om te zien wat voor naam ze de mapjes geven, dit is dus schijnbaar Extra's.

Het tweede mapje bevalt me alweer stukken beter. Ik ben dol op spotify, Bloglovin' gebruik ik altijd om mijn favorieten blogs te lezen als ik geen laptop in de buurt heb, Buienalarm om te weten of ik als een bezopen kat aankom ja of nee, WrtsMobile om in het ergste geval nog wat leuke woordjes te leren.

Dreamdays is een mooie countdown app. Het leukste heb ik boven aanstaan en dat is mijn reis naar Florida, ik moet nu nog 82 dagen wachten (foto heb ik gister gemaakt). Voorlopig focus ik mij eerste even op Parijs aangezien dat al over 7 dagen is :D

Dan heb ik hier nog een mooi mapje met Nu.nl waar ik in ieder geval één keer per dag op kijk. Ik heb de ING bankieren app, NS Reisplanner en de Hockey.nl app waar je de standen van je eigen wedstrijden en zo kan zien. 


Het enige spelletje wat ik op mijn telefoon heb is Trivia Crack, waarschijnlijk kennen jullie het wel. Het is een soort quiz met allemaal vragen en die kan je dan doen tegen random mensen of tegen je vrienden, ik moet zeggen dat ik het ontzettend leuk vind, haha

Dit was dan alweer alles wat ik op mijn telefoon heb! Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te lezen :)

Wat is jouw favorieten app voor op je mobiel?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik vind de Bloglovin app zo handig! Samen met Insta en Whatsapp het meest gebruikt denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn favoriete apps is sowieso bloglovin' en dan 'My tom' is een soort verzorg je dier spelletje haha! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten