Terug Blik April

Heey! Zoals jullie misschien wel weten maak ik vaak aan het begin van de maand een artikel over de dingen die ik die maand allemaal wil doen. Het leek mij vandaag wel leuk (aangezien het de laatste dag van april is) om eens terug te kijken naar de maand en of ik ook echt daadwerkelijk dingen van mijn to do lijstje gedaan heb. Wil je mijn to do list April artikel lezen, kun je die hier vinden.
 • Als eerst stond op mijn lijstje naar Parijs gaan. En dat ben ik zoals je wellicht weet geweest. Het was echt super leuk en we zijn onder andere naar Disneyland gegaan. Ik heb er een uitgebreid artikel over geschreven: Parijs 2015.
 • Het volgende op mijn lijstje was cadeautjes kopen, mijn moeder en zusje zijn namelijk jarig geweest en nog een paar van mijn vriendinnen dus ik heb weer lekker veel cadeautjes gekocht.
 • Nummer drie was foto's en video's maken. Ik heb natuurlijk wel foto's gemaakt en ook een video, waarvan ik eigenlijk gehoopt had dat het er meerdere waren. 
 • Toen kwam het sporten, ja dat heb ik dus echt totaal niet gedaan. Nog steeds last van mijn schenen en zo en na Parijs had ik ook allemaal vocht in mijn enkels dus dat leek mij nog geen goed idee.
 • Waterdrinken, het ene moment drink ik heel braaf 1,5/2 liter water op een dag en soms ook gewoon amper. Ik wil eigenlijk gewoon elke dag 1,5 liter water drinken, dat is ook goed voor je huid! Nu ik dit typ besef ik mezelf ook weer dat ik wel weer eens wat mag gaan drinken.
 • Lente en zomerkleding kopen. Ja ik heb lekker gewinkeld in Parijs maar ook dinsdag met Sophie. Ik ben van plan een shoplog op te nemen dus die zien jullie binnenkort dan voorbij komen.
 • Paspoort regelen. Ook dit heb ik gedaan dinsdag voordat ik met Sophie ging winkelen, ik had echt gedacht dat ik 232425 uur moest wachten, maar het was nog niet een 1 minuut, fijn!


Natuurlijk heb ik ook nog wat andere dingetjes gedaan dan op mijn lijstje stond

 • Bloed geprikt, tja dat moet helaas ook gebeuren. Ging gelukkig lekker snel en waren maar 5 buisjes dus dat valt mee :)
 • Ik (naja eigenlijk mijn vader) heb een Iphone 5C besteld met de witte achterkant. De batterij van mijn Iphone 4S (die ik op dit moment heb) is het een beetje aan het begeven en dat maakt me echt agressief, hahaha
 • En bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk een nieuw hoesje, ik heb hem gekocht op smartphonehoesjes.nl
 • Ook heb ik nog met Sophie gelogeerd, wat altijd super gezellig is!

Dit is ongeveer mijn maand samengevat, natuurlijk heb ik ook gewoon school gehad maar heb sinds maandag lekker twee weekjes vakantie, heerlijk! Ik zit er over na te denken om dit artikel elke maand te doen, laat me maar even weten wat je er van vind :)

Wat heb jij deze maand allemaal gedaan?

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wat een leuke maand zeg, op het prikken na dan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach dat is in 3 minuutjes weer gedaan en zo veel zeer doet het ook weer niet :)

   Verwijderen

Een reactie posten