Tag | Colors of the Rainbow

Heey! Ik heb vandaag weer eens een tag en dit keer een tag die ik ook 15 november 2013 heb gedaan, namelijk de Colors of the Rainbow tag. Als je mijn variant uit 2013 wil lezen, kun je hier klikken. Het is de bedoeling dat je per kleur van de regenboog een beauty/verzorgingsproducten kiest die je favoriet is van die kleur. Voor sommige kleuren wordt het best lastig omdat ik zo goed als niks in die kleur heb, haha.
Rood
Natuurlijk moet bij rood mijn nieuwe favoriete lipstick van Kiko. Het is een Kiko Smart Lipstick in de kleur 909 Cherry Red. Review

Oranje
Dit telt ook wel als oranje toch? Eigenlijk is het een soort van het enige oranje iets wat ik op dit moment kon vinden, haha. Het is een vitaminen masker van De Tuinen met vitamine A, B5 en E.
Ik heb er ooit een review over geschreven, dus als je daar benieuwd naar bent kun je die hier vinden.

Geel
Oké het is niet echt geel, maar geler dan dit ga ik het niet vinden, haha. Het is mijn favoriete parfum van Paco Rabanne in de geur Lady Million. In dit artikel kan je meer informatie vinden over deze heerlijke parfum.

Groen
Jaaa mijn favoriete reinigingsgel is toevallig groen, haha. Ik had geen idee wat ik voor groene producten zou moeten hebben, tot dat ik me bedacht dat deze natuurlijk groen is. Review

Blauw
Deze make-up remover blijft ik maar opnieuw kopen, ik heb ook die van Etos, Nivea, HEMA, Albert Heijn getest, maar dit blijft toch zeker mijn favoriet. Zeker omdat hij helemaal niet duur is en ook gewoon nog goed werkt. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een oog make-up remover zou ik zeker deze eens proberen. 

Paars
Intensief voedende haarcrème, joehoe. Ik gerbuikt op dit moment nog steeds de Andrélon Oil & Care variant, maar er zijn natuurlijk meerdere varianten. 

Roze
Blushes van El.f vind ik sowieso heel erg fijn en dit is mijn favoriet in de kleur Pink Passion. Ik vind het ook echt heel leuk/handig dat er een spiegeltje bij zit en door het stukje glas kan je zien welke keur de blush heeft, het nadeel is wel meteen dat dat stukje dan door de zon verkleurd.

Dit was dan alweer de tag, het blijft toch elke keer moeilijker dan gedacht, maar het is uiteindelijk toch gelukt. Ik wilde namelijk niet twee blushes of twee lipsticks. Natuurlijk mag je deze tag ook gewoon doen.

Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten