Review | Lush Bath Bomb Big Blue

Heey! Zoals je in mijn artikel over Parijs al kon lezen, heb ik een lekkere Lush bath bomb gekocht. Ik heb hem vrijdag ochtend meteen gebruikt, want ik vond wel dat ik dat verdient had na een km of 50 gelopen te hebben en nog 14 uur in de bus. De bath bomb die ik kocht heet Big Blue en is dan ook groot en blauw, haha. Laten we maar gewoon lekker snel beginnen.Als je iets bij Lush koopt krijg je het altijd in een zakje met een sticker er op waar vervolgens opstaat wat het product allemaal doet en de naam. Nou staat het hier in het Frans en laat ik daar nou net niks van snappen, haha. Gelukkig kun je ook gewoon alles op de website van Lush vinden.

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate)Citroenzuur (Citric Acid)Zeezout, grof (Coarse Sea Salt)Zeezout, fijn (Fine Sea Salt)Parfum (Perfume)Zeewier, Arame (Eisenia arborea)Citroen essentiële olie (Citrus limonum)Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia))Zeewier absolue (Fucus vesiculosus)*Eugenol (*Eugenol)*Geraniol (*Geraniol)*Limonene (*Limonene)*Linalool (*Linalool),Kleurstof 42090 (Colour 42090)Kleurstof 19140 (Colour 19140) 
     Natuurlijke ingrediënten      Veilige synthetische ingrediënten


Het is een ontzettend grote bal met een hele mooie blauwe kleur. Ik kreeg er ook een leuk Frans boekje bij, ondanks hij zei dat hij de Engelse gegeven had.

Op het stickertje staat: Big Blue is een verfrissende, blauwe oceaan in je eigen badkamer. Compleet met reinigend zeewier om je huid zacht te houden. Citroen- en lavendelolie helpen je geest kalmeren. Neem er 14, ga iedere dag in bad, en je hebt je vakantie zonder in het vliegtuig te stappen. Laat de bruisbal in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliёn vrijkomen...

Klinkt dat niet ontzettend fijn? Haha.

En toen was het moment waar ik al heel Parijs op gewacht had eindelijk er. Ik kon de bruisbal in het bad doen. Het water werd zo ontzettend mooi blauw en het rook ontzettend lekker. Als ik er aan tergu denk wil ik eigenlijk gewoon weer in bad. Mijn huid voelde ontzettend zacht en schoon aan, ik rook de hele dag nog lekker en het was zo lekker ontspannend. Zeker een aanrader dus. Eigenlijk zou ik hem gewoon alleen al voor de kleur van het water nog een keer kopen.

Big Blue kun je kopen bij filialen van Lush voor €4,95.

Heb jij deze bath bomb al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Nog nooit geprobeerd, maar het klinkt goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw ik wil zo graag een bruisbal van de Lush proberen, maar ik heb geen bad in mijn studentenhuis.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten