Review | Kiko Smart Lipstick 909 Cherry Red

Heey! Vandaag heb ik (alweer) een review voor jullie. Zo heb je er een hele tijd geen en nu is het al de tweede deze week, ach moet kunnen toch. Ik heb dit keer een review over een lipstick, een van mijn favorieten make-up producten. Het is een Smart Lipstick van Kiko in de kleur 909 Cherry Red. 7 Novemeber 2014 schreef ik ook een review over een Smart Lipstick van Kiko alleen toen in de kleur 914 Amaranth en die bevalt nog steeds fantastisch, dus ben heel benieuwd naar deze.


Zoals bij alle Kiko lipsticks komt ook deze in een matzwart doosje, waarop staat wat voor soort lipstick het is, want Kiko heeft namelijk verschillende soorten. Zo kun je het gemakkelijk meenemen zonder dat de lipstickhuls beschadigd raakt.
De lipstick zelf zit ook in een matzwarte omhulsel. Persoonlijk vind ik matzwart echt mooi, dus dat is zeker een pluspunt. Wel vind ik het jammer dat je niet de kleur kan zien van de lipstick, dus moet je altijd onder de lipstick kijken om te weten welke kleur je gepakt hebt (of je haalt de dop er vanaf, haha)

Op het doosje staat aan de achterkant in verschillende talen: rijke en voedende lipstick, volle kleur en het hoogste comfort. Hypoallergeen, gecreƫerd om het allergierisico zo laag mogelijk te houden. Het staat er trouwens niet in het Nederlands, maar mijn Duits skills zijn goed genoeg om dit te kunnen begrijpen. Ook staan de ingrediƫnten er trouwens.


deze foto is gemaakt in de zon

Ik heb de lipstick in de kleur 909 Cherry Red. Op de foto lijkt de kleur eigenlijk iets lichter dan hij daadwerkelijk is. Het is namelijk eigenlijk een (donker) wijnkleurige tint. Ondanks hij op de foto er wel uit ziet als kersenrood, zoals de naam zegt. 

Rechts is de swatch in de zon, dus je ziet dat hij mooi glimt. Ook is de dekking perfect en voelt hij lekker, helemaal niet droog en korrelig maar lekker zacht en romig.


Deze lipstick blijft erg goed zitten. Je kan er prima mee drinken of een klein hapje eten en dan hoef je het eigenlijk nog niet eens bij te werken. Ik vind het echt een hele mooie kleur. Ik ben tegenwoordig meer van de rood/paars tinten dan van de roze tinten, terwijl dat vroeger (vorig jaar, hahaha) juist altijd andersom was.

Deze lipstick kost normaal €2,50 en is te koop op de site van Kiko of in Kiko filialen. Ik ben ontzettend dol op de Kiko Smart Lipsticks en koop er met plezier nog veel meer, haha

Heb jij al eens een Kiko Smart Lipstick geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten