Outfit | LA Shirtje

Heey! Vandaag heb ik weer eens een outfit artikel voor jullie. Dit is de outfit die ik zaterdag droeg naar Walibi, hij is lekker simpel, zit lekker, maar ik vind hem er ook nog eens leuk uit zien, perfect dus. Het was helaas niet heel mooi weer en het heeft een paar keer geregend, maar het was wel echt super leuk!
Omdat ik het op een of andere manier met mijn jas aan toch wel snel warm krijg ging ik voor een korte mouwen shirtje die ik vorig jaar gekocht heb. Ik vind de kleuren die er opstaan echt heel erg mooi en verder staat er nog L <3 A op, ook vind ik het leuk dat de mouwtjes een beetje zijn opgerold. De achterkant is trouwens gewoon saai wit. Ik heb hem in mijn broek gedaan, want dat vind ik er altijd iets beter uit zien, zeker bij dit soort shirtjes. Verder heb ik een riem om, zo hoef ik niet de hele tijd mijn broek omhoog te trekken en de pijpen heb ik wat opgerold. Ik trouwens had een grijs leren jasje aan en zwarte lage allstars. 

Shirtje: Primark
Riem: MKM
Broek: Pull & Bear
Sokken: H&M
Nagellak: Golden Rose Matte Laquer 02


Ik ben lekker voor simpele make-up gegaan, de kans was toch aanwezig dat het ging regenen. Ik heb gewoon mijn standaard dingen gedaan, eerst foundation, dan concealer en poeder. Vervolgens nog een beetje blush om je gezicht iets meer leven te geven. Wat lipstick, mascara en oogpotlood op de bovenste waterlijn en voila

Foundation: Essence All About Matt 12h Long Lasting Foundation in de kleur 10 Matt Beige
Concealer: Essence Stay Allday 16h Long-Lasting Concealer in de kleur 10 Natural Beige
Poeder: Essence All About Matt Fixing Compact Powder
Blush: Beauty Uk Blush  in de kleur 5 Peaches and Cream
Lipstick: Essence in de kleur 01 Coral Calling
Mascara: Essence I <3 Extreme Volume Mascara
Oogpotlood: E.l.f Brightening Eyeliner Black

Dit was dan de outfit die ik aanhad naar Walibi :)
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten