Outfit | Gestreept Blousje

Heey! Vandaag heb ik weer eens een outfit artikel voor jullie. Ik vind dit persoonlijk altijd heel leuk om te lezen en eigenlijk stiekem ook wel leuk om te maken. De outfit van vandaag bevat een van mijn favorieten blousjes, die ik het liefst elke dag draag. Nou moeten we dat natuurlijk niet doen, want dat is een beetje apart, haha.
Iphone foto's joehoe (nee, eigenlijk niet joehoe), haha. Eigenlijk is deze outfit ontzettend simpel, je trekt hem zo aan en het zit heerlijk. Een donkergrijze strakke jeans doet het altijd goed als je het mij vraagt, het is trouwens ook de lekkerste broek die ik ooit aangehad heb. Vervolgens heb ik in mijn broek mijn favorieten gestreepte blousje gedaan, vaak doe ik alleen de voorkant in mijn broek, maar ik had een koude rug dus had even alles er in gedaan, haha. En natuurlijk kunnen we het spannendste van de outfit niet vergeten, zwarte enkel sokjes.

Dit blousje combineer ik ook wel vaak met een leren broek, dat geeft het weer een hele andere uitstraling, maar het nadeel van een leren broek is dat je dan zeg maar aan je stoel blijft plakken als je gewoon even wil verschuiven, of ben ik de enige met dit probleem?

Mijn haar had ik verder los met een vlecht aan de linkerkant van mijn hoofd, dat vind ik net iets leuker dan gewoon helemaal los én zo hangt die pluk niet voortdurend in mijn gezicht.

Blousje: H&M
Broek: Only
Sokken: H&M


Heb jij al een blousje/shirtje met van die leuke streepjes?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten