Muziek | Spotify Discover Weekly

Heey! Ik had 10 dagen geleden ook al een artikel over muziek (toen met mijn favorieten) maar ik zag gister op spotify dat er opeens een nieuwe lijst stond bij mijn afspeellijsten die Discover Weekly heet. Elke maandag updaten ze die lijst met top nummers voor jou gebaseerd op de liedjes die je recent geluisterd hebt. Dus ik ging gister even lekker kijken en kwam zo 5 nummers tegen waar ik dol op ben geworden en ik dacht: die ga ik lekker met jullie delen.

Try - Colbie Caillat

Ik heb expres een lyrics variant neergezet, want je moet echt eens horen/lezen hoe prachtig de songtekst is. Doet me ergens een beetje denken aan #LeukGenoeg van Rutger. Deze komt uit 2014 dus de kans is aanwezig dat je hem al kende, ik kende hem ook al omdat ik hem hoorde bij de dans van Bethany Mota bij Dancing with the Stars. Ik vind het echt een prachtig liedje!Iris - Alex Goot ft Chag Sugg (Cover)

Ik moet eerlijk bekennen dat ik walg van het origineel van Goo Goo Dolls, echt vreselijk. Deze versie van Alex Goot en Chad Sugg vind ik dan wel weer heel erg mooi.

Who Are You - Fifth Harmony

Ik ben geen grote fan van Fifth Harmony maar dit liedje *applaus*.

Do You Believe Me Now - J Rice

J Rice, ik had nog nooit van hem gehoord. Ik moet zeggen dat ik deze toch wel behoorlijk leuk vind. Vooral het refrein, haha.

With Love - Christina Grimmie

Dit liedje vind ik ook echt mooi. Haar stem <3

Ik vind het echt een heel leuk idee van Spotify, zo kan je allemaal nieuwe nummers ontdekken :)

Kende jij al een van deze liedjes?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Goo goo dolls - Iris is echt zoo'n prachtig nummer! Die van Colbie callait klinkt ook wel leuk trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten