Koningsdag 2015 | Tips voor als je geen oranje kleding hebt maar toch oranje wil dragen

Heey! Aangezien het alweer bijna Koningsdag is vond ik het wel weer eens tijd voor een lekker oranje artikel :). Ik heb zelf eigenlijk niks wat echt helemaal oranje is, maar om er toch wel een beetje bij te horen wil ik zeker wel wat oranje aan of om hebben. Er zijn natuurlijk genoeg dingetjes die je kan doen en vandaag deel ik een paar van mijn tips, voor als je toch oranje wil, maar niet helemaal los wil gaan in een oranje outfit.


Sieraden, nagellak en eventueel nog een lipproduct worden dan opeens je beste vriend (tenzij ze dat al zijn, haha)
Voor mijn nagels gebruik ik een oranje lakje van Essence en voor op mijn lippen een oranje lipbalsem van Babylips, voedend en toch een klein beetje oranje. Voor meer informatie over de lipbalsem kun je de review er over lezen die ik schreef in december :)

Oranje nagellak is natuurlijk altijd een goed idee. Deze is zoals al behoorlijk oud, namelijk nog van de Essence XXXL Shine collectie, maar hij doet het nog steeds en werkt prima. Je kan hier natuurlijk elke soort oranje nagellak voor gebruiken die je wil.

Alleen oranje nagellak is natuurlijk wel een beetje saai, dus vandaar kan je er nog wat leuke armbanden of andere sieraden bij doen. Vooral met zo'n grote armband valt het lekker op en valt het meteen iets minder op dat in je outfit verder eigenlijk geen oranje te bekennen is.

De grote armband heb ik gekregen van HupHollandHip een leuke website met allemaal oranje accessoires die geschikt zijn voor elk moment. De kleine armbandjes heb ik ooit gekregen bij de Etos toen er een wk-actie was, haha.
Leuke oorbellen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Deze zijn klein en subtiel maar toch vallen ze wel op. Ze zijn zelf oranje en dan zitten er nog van die mooie oranje steentjes op.
De oorbelletjes heb ik ook gekregen van HupHollandHip, ze hebben er trouwens een speciale Koningsdag accessoires collectie, dus daar zou ik zeker eens een kijkje gaan nemen als je toch nog wat oranje in je outfit wil :)

Dit is waarschijnlijk wat ik aan doe op Koningsdag en misschien pak ik wel nog het oranje hemdje uit mijn moeders kast, haha. Mijn kledingkast bevat namelijk niks oranje's. En geef toe, je moet toch wel een beetje oranje ook al vind je het vreselijk.

Weet jij al wat je aan gaat doen tijdens Koningsdag?
Liefs,
Floor

Dit artikel is gesponsord 

Reacties