Kleur Favorieten | Roze

Heey! Vandaag heb ik weer eens een kleur favorieten voor jullie, dit keer met de kleur roze. Het is een van mijn lievelingskleuren dus ik heb aardig wat spulletjes in deze kleur. Voor de mensen die niet weten wat ik in een kleur favorieten artikel doe: het is eigenlijk gewoon een favorieten artikel, maar dan hebben alle producten dezelfde kleur, in dit geval dus roze.


Lekker veel roze in één foto, precies war ik van houd, haha.  Laten we maar gewoon lekker snel beginnen.


Garnier Verzachtende Tonic


Ik ben echt dol op dit product en gebruik hem dan ook twee keer per dag, 's ochtends en 's avonds. Het maakt mijn huid goed schoon, maar het gaat niet irriteren of rood worden. Als je meer over dit product wil lezen kun je mijn review over dit product lezen.

Playboy parfum Play It Sexy


Ik heb eigenlijk niks met het merk Playboy, maar ik moet toch eerlijk toegeven dat ik deze toch wel heel erg lekker vind ruiken. Hij is wel iets zoeter dan ik normaal zou dragen, maar vind hem toch lekker. Deze heb ik wederom bij Kruidvat gekocht en is dus ook niet heel duur!
Topnoten: roze pepers, mandarijn en roze grapefruit.
Hartnoten: Jasmijn thee, Osmanthus en zoethout.
Basisnoten: sexy sandelhout, kruidige patchoeli, zoete tonkabonen en een vleugje verleidelijk vanille.

E.L.F Blush Pink Passion


Als ik een blush op doe is de kans heel erg groot dat ik deze bluhs pak. Ik vind de kleur echt ontzettend mooi en vind het spiegeltje echt ontzettend handig.

Pink Ribbon Armbandje
Ik heb de laatste tijd niet echt vaak meer sieraden om, maar ik blijf dit armbandje echt ontzettend mooi vinden, ik kocht hem ooit bij Six en hij is van Pink Ribbon.

Kiko Nagellak: 283 en 282


Dit zijn zeker twee van mijn favoriete lakjes van kiko. Ik vind de kleur zo ontzettend mooi. 282 was het enige nummertje die ik uit mijn hoofd wist van dat ik hem had, dat is maar beter ook anders had ik nu zo'n 4 exemplaren van exact dezelfde kleur.

Essence Nagellak: Naighty and Pink en Free Hugs

Dit zijn twee hele mooie kleurtje van Essence en zoals jullie misschien wel weten vind ik de nagellakjes van Essence echt helemaal top, zeker in vergelijking met de prijs die je er voor betaald.

LipproductenHet zou geen favorieten artikel zijn als er geen lip gerelateerde producten tussen zaten. Links staat mijn favoriete lipbalsem van Hema, waar ik ooit een review over geschreven heb. De lipstick die je ziet staan is van Essence in de kleur 07 Natrual Beauty een hele mooie oudroze kleur die denk ik iedereen wel mooi zou staan.

Ketting

Als laatst heb ik nog deze ketting met roze veertjes, met twee verschillende kleuren roze.  Ik kocht hem één/twee jaar geleden bij de Kruidvat

Zo dat is wel genoeg roze in een artikel haha. Eigenlijk is er best veel roze in mijn kamer, dus ik zou nog wel even door kunnen gaan, maar volgens mij is dit wel genoeg roze voor vandaag.

Wat is jouw favoriete roze item/product?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Leuk artikel om te lezen! Ik heb zelf ook twee Essence long lasting lipsticks en vind ze ook erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel om te lezen! Ik heb zelf ook twee Essence long lasting lipsticks en vind ze ook erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke post!
  Die blush ziet er echt prachtig uit!
  belle-fin.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten