Happy Easter | Recept Wentelteefjes

Heey! Aangezien het morgen alweer Pasen is, leek het mij wel leuk om een lekker ontbijt receptje met jullie te delen. Dit is echt ontzettend makkelijk en jullie kennen het vast allemaal, ik ga namelijk laten zien hoe je wentelteefjes moet maken. Voor nog andere ontbijt ideeën voor Pasen kun je dit artikel terug lezen :)


Benieuwd hoe ik wentelteefjes maak? Lees dan snel verder :)Ingrediënten voor 4 wentelteefjes:
- 1 ei
- 1 tl kaneel
- 10 gram suiker
- 150 ml melk
- 4 sneetjes brood
- boter om in te bakken


Als eerst ga je het ei, de kaneel en de suiker in een beslagkom/diep bord doen en even zorgen dat het goed gemengd is. Vervolgens voeg je al roerend de melk toe. Nu kun je stuk voor stuk de sneetjes brood er in leggen en zorgen dat ze aan beide kanten in het mengsel gelegen hebben. En vervolgens leg je ze op een bord.


Dan is het tijd om de broodjes in de pan te bakken. Doe eerst een beetje boter in de pan en bak ze vervolgens aan beide kanten goudbruin, dit doe je ook met de rest van de sneetjes brood. 


En voila je wentelteefjes zijn klaar. Ik vind het lekker om er altijd nog wat extra kaneel en suiker over heen te doen. Ik heb trouwens twee verschillende broden gebruikt omdat mijn zusje het rechter brood niet lekker vind. Het kost helemaal niet veel tijd en het is ontzettend lekker!

Houd jij ook zo van wentelteefjes?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Wentelteefjes zijn zó zó lekker. Witte broodjes vind ik overigens het lekkerste om te gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dit ziet er zo lekker uit, maar ik heb het zelf volgens mij nog nooit gehad hahah :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog nooit wentelteefjes gegeten :O, moet je echt snel doen, het is zo lekker <3

   Verwijderen
 3. Heerlijk!! Wentelteefjes zijn super eenvoudig te maken maar zo lekker. Ik zou ze iedere dag wel kunnen eten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wentelteefjes zijn zoo lekker! Al vind ik de naam 'wentelteefjes' echt vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, wie dat ooit bedacht heeft! Echt walgelijk, haha

   Verwijderen

Een reactie posten