Wanderlust | Europa #1

Heey! Het leek mij leuk om een nieuwe serie te beginnen genaamd: "Wanderlust". Voor de mensen die het niet weten dat is een sterk verlangen om de wereld rond te reizen en te ontdekken. Ik wil alle plekken op de wereld waar ik in ieder geval ooit geweest wil zijn met jullie delen. Aangezien het er best veel zijn heb ik het opgesplitst per continent. Vandaag beginnen we gewoon lekker met Europa, omdat daar al zo veel mooie plekken zijn waar ik graag een keer heen wil. Ze staan trouwens op willekeurige volgorde ;)Berlijn, Duitsland

Ik heb verder niks met Duitsland, maar ik wil echt heel graag een keer naar Berlijn. Berlijn is natuurlijk de hoofdstad van Duitsland. De stad heeft zo veel geschiedenis en het lijkt me echt indrukwekkend om het allemaal te zien.

Wenen, Oostenrijk
vervoer-in-wenen-620-298.jpg
Vanaf het eerste moment dat ik in Oostenrijk kwam (volgens mij 2011) wilde ik al heel graag naar wenen. Het lijkt mij echt een hele mooie stad en kan niet wachten om er een keer heen te gaan.

Brighton, Engeland

Een deel van mijn favorieten YouTubers woont hier (Zoe Sugg, Alfie Deyes etc). Verder ben ik echt dol op Engeland. Sophie en ik hebben op de planning staan om volgend jaar hier heen te gaan en ik kan eerlijk gezegd echt niet wachten. Zeker omdat ik er al allemaal stukjes van heb gezien in vlogs enzo, maar nog nooit met mijn eigen ogen.

Lissabon, Portugal
skyline Lissabon
Ik weet eigenlijk niet of ik hier ooit al ben geweest of niet, maar als dat wel zo het geval is, dan kan ik het mij in ieder geval niet meer herinneren. Sowieso zou ik heel graag nog een keer naar Portugal willen.

Oxford, Engeland

Ik zou hier eigenlijk ook wel willen studeren. Ik weet niet precies waarom, maar als ik deze foto hierboven zie krijg ik echt een soort van magisch gevoel en ik wil zo graag weten hoe het er in het echt uit ziet. Het is trouwens wel echt een universiteitstad maar hé, dat maakt allemaal niet uit.

Stockholm, Zweden

Nee, niet omdat One Direction een liedje heeft dat Stockholm Sydrome heet wil ik hier heen, haha. Eigenlijk is het enige waar ik Zweden van ken is de IKEA en de eventuele Zweedse balletjes die je daar kunt eten. Naja door IKEA weten we wel heel goed welke kleuren de vlag heeft :).

Madrid, Spanje

Ik ben zelf nog nooit in Spanje geweest, maar wil er eigenlijk wel heel graag een keertje heen. Madrid lijkt me dan de perfecte optie. Er zijn zo veel mooie plekken die je er kunt gaan bezoeken en het lijkt me gewoon een hele leuke stad.

Praag, Tsjechië 

Ik heb zo veel leuke dingen gelezen over Praag en ook als je zoekt op leuke steden, staat Praag er vaak tussen. Dit heeft mij eigenlijk wel heel nieuwsgierig gemaakt. Zelf ben ik nog nooit in Tsjechië geweest, maar dat lijkt me wel een keer leuk!

Aangezien er best veel plekken zijn waar ik heen wil in Europa, komt er vanmiddag een deel 2. Daarin staan nog acht andere steden waar ik eigenlijk wel heel graag een keer heen wil. Deel 2 komt vanmiddag om 14:00 online :)

Wat zijn plekken in Europa waar jij heel graag nog heen wil?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. In die lijstje staan ook aantal waar ik nog naar toe zou willen gaan. Brighton staan ook nog bij mij op het lijstje. Verder ook nog wat Italiaanse steden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Italiaanse steden zijn ook heel erg leuk! Ben alleen bij de meeste al geweest :)

   Verwijderen
 2. Mooi lijstje! Berlijn en Brighton staan ook op mijn lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Berlijn en praag staan ook op mijn lijst.
  Verder wil ik graag een keer interrailen door Italië en Griekenland

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten