Wanderlust | Amerika

Heey! Zoals beloofd heb ik hier het artikel van Amerika. Eigenlijk zijn er nog zo veel meer plekken waar ik heen wil, maar ik heb even een kleine selectie gemaakt. Nou ga ik in de zomervakantie naar Fort Lauderdale in Florida, dus daar kan ik echt niet meer op wachten, heb zo veel zin.

Los Angeles, Californië

L.A is de op een na grootste stad in Amerika en de grootste van Californië. Heel veel Amerikaanse YouTubers wonen er, maar natuurlijk ook heel wat bekende mensen. Als ik ergens in Amerika heel graag heen wil qua stad dan is het toch wel echt L.A.

New York, Albany

Hoe kan het ook anders dan dat New York in dit lijstje staat. Er zijn allemaal toffe wijken, parken, gebouwen, winkels, alles eigenlijk lijkt me tof, Ik zou dan wel in de zomer gaan, aangezien ik niet zo'n sneeuw liefhebber ben, haha. Ik kom deze zomervakantie heel dicht in de buurt van deze gave stad, ik kom helaas alleen niet verder dan het vliegveld.

Orlando, Florida

Hallo SeaWorld, Universal Studios en Walt Disney World Resort. Gewoon als je die drie dingen ziet staan heb je toch zin om je koffer te pakken en te gaan, of is dat gewoon mijn logica? Ik ben wederom ook in de buurt van Orlando (2 uur vliegen, ahah) maar ik denk niet dat ik er heen ga.

Miami, Florida

De kans is ongeveer 95% dat ik wel naar Miami ga, nou ik zie mezelf wel op Miami Beach liggen hoor. Buiten dat, vind ik dat Miami gewoon wat cools heeft.

Honolulu. Hawaii


Twee jaar geleden moest ik een presentatie houden bij Engels over de staat Hawaii. Toen we al die dingen moesten opzoeken was ik echt onder de indruk en dat maakte me alleen maar meer willen gaan.  Kijk even hoe mooi dat water is <3

Houston, Texas

Ik heb een meisje in mijn klas die uit Houston komt, ze is hier voor een jaar en verteld altijd te gekke verhalen over hoe het daar is. Als je het hoort van iemand die de stad echt goed kent en alle leuke plekjes kan beschrijven, wil je er toch wel stiekem heen.

San Francisco, Californië

Ik weet niet precies waarom, maar iets in mij zegt dat ik heel graag naar San Francisco wil.

Grand Canyon, Arizona

Als mij iets intens gelukkig maakt zijn het foto's/video's van de Grand Canyon. Ik weet niet hoe het zit met jullie, maar ik moet hier echt een keer heen. Volgens mij weet je niet wat je ziet als je daar bent en ik kan gewoon niet wachten om het met eigen ogen te zien.

Zoals ik al zei zijn er veel meer mooie plekken in Amerika waar ik heen wil, maar voor vandaag zijn dit er wel even genoeg, ik hoor het wel als jullie een deel twee van Amerika willen!

Waar in Amerika zou jij graag nog een keer heen willen?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik wil zelf heel graag naar Colorado, weet niet waarom, maar iets in mij zegt dat ik daar heen wil. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie collectie heb je gemaakt, ooit als ik er geld voor heb ga ik een hele vette lange tour door Amerika houden! Gaaf dat je naar Florida gaat, neem je mij mee in je koffer? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh dat lijkt me echt zo gaaf! Maar natuurlijk mag je mee, ik denk alleen wel dat het gezellig druk wordt in mijn koffer, haha

   Verwijderen
 3. Wauw, alle plaatsen in Amerika lijken mij echt geweldig! Ik wil ook echt een roadtrip maken door heel Amerika.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten