Tips | Overzicht

Heey! Ik heb op mijn blog al heel een aantal artikelen geschreven waar ik tips in geef en sommige weten misschien helemaal niet dat ik die ooit geschreven heb, vandaar dat ik dacht: laat ik nou even een overzichtje maken met alle tips die ik hier allemaal geschreven heb. Wie weet heb je er nog wat aan :)

Tips om je kast op te ruimen

We kennen waarschijnlijk allemaal het probleem wel, je kledingkast die een enorme chaos is. In dit artikel geef ik allemaal tips hoe je je kledingkast netjes kunt houden. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de indeling sinds dit artikel wel alweer 5 keer veranderd is, maar goed, het principe blijft het zelfde :)

Benieuwd naar de andere artikels over tips? Lees dan snel verder :)
Leertips

Ik vind het persoonlijk heel interessant om te lezen hoe andere leren, want wellicht zit er wel de gouden tip voor jezelf tussen. Zeker nu het steeds mooier weer wordt buiten, kan het soms moeilijk zijn om de motivatie te vinden, daar is dit artikel perfect voor!

Sieraden opruimen

Sommige mensen hebben heel veel sieraden en dan ook nog allemaal netjes opgeruimd. In dit artikel laat ik zien hoe ik mijn sieraden bewaar/opruim, misschien haal je er nog wel wat leuke ideetjes uit.

Back to School

Deze tips zijn voornamelijk voor het begin van het schooljaar, maar je kan ze natuurlijk het hele jaar door gebruiken!

Tips tegen pluizig haar

Niks is zo vervelend als haar dat ontzettend pluist, in dit artikel deel ik mijn tips!

Huiswerk Tips

Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel huiswerk. Maar we weten allemaal heel goed dat het moet gebeuren!

(Vroeg) opstaan tips

Vreselijk, het geluid van je wekker in de ochtend. Dat betekent dat je alweer je warme heerlijke bed uit moet. We houden er ook allemaal niet van om te haasten, met deze tips moet het wel lukken

Dingen om te doen met je BFF

Hoe gezellig het ook altijd samen is, soms weet je gewoon echt niks te doen! Hier staan wat tips met dingen die misschien wel leuk zijn om samen te doen :)

Cadeautips

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om voor iemand een cadeau te verzinnen. Bij de ene persoon weet je het zo terwijl je bij de ander na 8 rondjes door de winkel gelopen te hebben, nog steeds niks weet. Geen paniek, ik geef je een paar idee├źn van dingen die wellicht leuk zijn om te geven/vragen.

Hoe val ik sneller in slaap?

Dit is waarschijnlijk een bekend probleem, althans ik heb het best vaak. Sinds ik de tips gebruik die ik in dit artikel geschreven heb, gaat het wel steeds sneller :)

Workout 

Je weet nog wel, een van die goede voornemens van je: SPORTEN. Toch jammer dat je er al meteen weer mee gestopt bent, haha. Hier staan wat tips om of lekker door te gaan of wellicht (weer) te beginnen.

8 leuke dingen om te doen met je vriendinnen

Het is natuurlijk hartstikke leuk om tijd door te brengen met al je vriendinnen, maar wat gaan jullie dan doen? Hier staan een paar leuke dingen die je kan gaan doen met z'n alle :)

Dat waren dan alle tips, waar ik denk dat jullie nu ook iets aan hebben. Ik kan wel leuke Valentijnsdag en kersttips gaan geven, maar die zijn alle twee net geweest, haha.

Zou jij nog een specifiek tips artikel willen zien?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten