Let's Talk About Films | Fifty Shades of Grey

Heey! Vandaag heb ik weer een Let's Talk About Films voor jullie, gister keek ik namelijk Fifty Shades of Grey. Het leek mij wel leuk om daar een artikel over te maken dus hier is ie dan. Hij kwam natuurlijk uit rond Valentijnsdag, maar je kan hem nog steeds zien :)Benieuwd wat ik van de film vond?


Fifty Shades of Grey is een Amerikaanse Erotische film uit 2015. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van E.L James. De film duurt in totaal 125 minuten en is natuurlijk Engelstalig.
Fifty Shades of Grey bracht trouwens tot nu toe $239.000.000 op. Dat is behoorlijk wat geld.
Er komt nog een vervolg deel maar dan wel met een andere regisseur.Literatuurstudente Anastasia Steele (Dakota Johnson) interviewt multimiljonair Christian Grey (Jamie Dornan) voor het universiteitsblad. Het is allemaal wat ongemakkelijk maar toch kan ze hem niet uit haar hoofd krijgen. Anastasia is onder de indruk van zijn charmes en tot haar grote verbazing is Mr. Grey dat ook. Een aantal ontmoetingen volgen waaruit blijkt dat hij geen normale relatie wil en ze het beter hierbij kunnen laten. Maar de chemie tussen beide is te sterk dat er toch iets moois ontstaat. Voordat ze hun relatie voortzetten zegt Christian dat hij een voorwaarde heeft om samen door te gaan.Ik moet eerlijk zeggen dat ik de film niet heel spectaculair vind, nou heb ik wel de sm-achtige delen niet gekeken, toen zat ik lekker met mijn ogen dicht, hahaha. Hij was als je dat deel weglaat op zich wel leuk. Het is niet zo dat ik sta te springen om hem nog een keer te kijken en ik ben ook niet echt heel benieuwd naar deel 2. Je moet er van houden, laten we het daar op houden. Het is ook niet een verrijking van je leven, maar toch ergens wel leuk.

Heb jij Fifty Shades of Grey al gezien? Zo ja, wat vond je er van?
Liefs,
Floor


Reacties

  1. Eerlijk is eerlijk! Ik heb hem gezien en ik vond hem leuk! Enne... die acteur ziet er goed uit =P

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten