Leer Motivatie

Heey! Mijn toetsweek begint morgen en ik heb echt een enorm gebrek aan motivatie om iets te leren, had ik gister eigenlijk ook al en de dag daarvoor, oh en ook die daarvoor trouwens. Als ik hier last van heb ben ik vast niet de enige die hier last van heeft, zo wel dan voel ik me toch wel een beetje vereerd, ahah. Speciaal voor de mensen die net zo'n gebrek aan motivatie hebben als ik, heb ik hier een paar motivatie quotes voor jullie (en mezelf, haha) :)


Hier ben ik het helemaal mee eens. Alles wat je nu doet en nu behaald heb je later zo veel aan. Het bepaald of je je diploma krijgt en dus ook meteen indirect of je kan gaan studeren. Al met al, je kan beter maar gewoon het doen, het is niet leuk maar je bent later blij dat je het gewoon gedaan hebt :).Ik weet het, als je iets niet snapt is het moeilijk om door te zetten, want de gedachten gaat dan al vaak: ach ik kan het toch niet, laat maar. Er zijn tegenwoordig zo veel goede video's op YouTube die het misschien wel uit kan leggen op een manier hoe jij het begrijpt of misschien kan je opa/oma/tante/vader etc. Er is vast wel iemand die je kent die het snapt :)


Oke ik zit op 0% laat ik maar gewoon eens met mijn domme hoofd beginnen na dit aritkel, ahah


Op een of andere manier helpt zoeken naar dit soort quotes bij mij altijd wel om te beginnen. Dat ga ik nu dan ook maar even doen. Dus als je ook nog moet leren vandaag, begin gewoon nu!

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik heb mn tentamenweek net achter de rug en er al 2 gehaald.
  Succes met je toetsen!
  Wat je nu allemaal leert en opsteekt helpt straks alleen maar meer voor je examens ;)
  You can do it! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede motivatie! Ook voor andere doelen in het leven. Liefs, Roxanne/Peachlife.nl/BlogGlossy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral die eerste vind ik heel inspirerend. Alleen soms moeilijk om nu te werken voor iets later.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral die eerste vind ik heel inspirerend. Alleen soms moeilijk om nu te werken voor iets later.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten