Happy Easter | Recepten

Heey! Pasen komt al steeds dichterbij en daarom leek het mij leuk om een paar recepten te delen, die leuk zijn om te maken. Je wil natuurlijk wel dat je tafel tijdens de Paasbrunch/ het Paasontbijt straalt en allemaal mooie hapjes heeft zodat je je vrienden kunt verrassen. Speciaal daarvoor heb ik hier een aantal leuke dingetjes die je kunt maken en die helemaal niet moeilijk zijn!


Wat dacht je van deze schattige cakejes. Eerst maak je gewoon een normaal cakerecept voor cupcakes of gewone cake (dat maakt niet uit). Verdeel je mengsel in het cupcakeblik en bak ze volgens de gebruiksaanwijzing. Vervolgens maak je een gele botercrème en doe je die op de cakejes. Met wat chocola kun je de oogjes maken en met eventuele andere oranje snoepjes een schattig neusje!
Dit is behoorlijk makkelijk om te maken. Gewoon zorgen dat je een hard gekookt ei hebt, vervolgens je eitje pellen en dan de bovenkant er af snijden met een kartelpatroontje aan de onderkant, wel moet je er voor zorgen dat het eigeel heel blijft. Verder kun je bijvoorbeeld met maanzaad de oogjes maken.


Hoe schattig is dit! Je hebt er helemaal niet veel voor nodig. Wat aardbeien, witte chocola en oranje kleurstof (je kunt ook altijd googlen voor natuurlijke oranje kleurstoffen). Vervolgens laat je de witte chocolade smelten en doe je er een paar druppeltjes kleurstof bij. Vervolgens is het tijd om je aardbei in de inmiddels oranje geworden chocola te dippen. Vervolgens kun je met de overgebleven chocola (als die er is) het in een klein sputizakje doen en nog wat detail er mee maken.


Natuurlijk kun je ook nog deze super leuke cake maken die Emilia en Anna Saccone-Joly gemaakt hebben. Waarom helemaal moeilijk dingen bedenken als andere al een te gek idee hebben, soms moet je die gewoon gebruiken.

Niomi laat ook nog 3 leuke lekkere dingen zien die je kunt maken voor Pasen. Zo laat ze zien hoe je die te schattige nestjes kunt maken, een heerlijke smoothie en hoe je zelf chocolade kunt maken.

Weet jij al wat je gaat maken met Pasen?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten