Favorieten | Loavies Blousje

Heey! Ik wil het graag even hebben over een van mijn favoriete blousjes, namelijk mijn blousje van Loavies. Eigenlijk is dit ook meteen een soort outfit artikel, die ik persoonlijk altijd leuk vind.  De kleur is echt geschikt voor de mooie zonnige dagen die er aan gaan komen en eigenlijk ook al een beetje bezig zijn. Foto's zijn trouwens weer gemaakt met mijn Iphone, het gaat makkelijker als je je batterij oplaad als de stekker ook in het stopcontact zit, haha eigenlijk ben ik ook gewoon een sukkeltje. Maar goed, laten we maar gewoon snel beginnen.


Deze foto poste ik gister ook op Instagram. En ik vond het ook wel leuk om hem met jullie te delen aangezien ik zo dol ben op dit blousje!Het blousje heeft een hele mooi pastel/poeder roze kleur, die ontzettend leuk is voor de lente die er aankomt. Hij zit lekker losjes en heeft kant bij de mouwtjes en voor de mensen die het nog niet weten ik ben ontzettend dol op kant. Hij valt iets korter dan een normaal shirtje doet dus ik heb hem aangetrokken met mijn high waisted broek, zwarte allstars er onder en klaar om te gaan.  

Blousje: Loavies, het blousje is er trouwens ook in het zwart.
Broek: H&M

Ik kan niet wachten om hem nog veel vaker te dragen want ik vind hem echt heel erg mooi!

Wat is jouw favoriete blousje?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten