Favorieten | Lipstick + Lipgloss combinatie's

Heey! Het leek mij wel eens leuk om mijn favorieten lipstick + lipgloss combinatie's te laten zien aan jullie. Je kan een lipstick net een andere tint geven door er een lipgloss overheen te doen en dat vind ik er altijd leuk uit zien! Dit zijn mijn favorieten combinaties op het moment:
 

Mijn eerste favorieten combinatie is deze Colour Care Lipstick van Etos in de kleur 110 (volgens mij kun je deze niet meer in de winkel kopen). Het is een donkerbruin/paarsige lipstick met subtiele glitters er in. De lipgloss die ik er dan vervolgens overheen doe is de Rimmel London Vinyl Max one stroke maxi shine lipgloss in de kleur 211 Desire. De lipstick heeft trouwens echt een bizar grote applicator.


 Natuurlijk moesten we hem even op doen :). Hier moet je van houden, maar ik vind het ontzettend leuk, haha.De volgende combinatie bestaat uit alleen maar Essence producten. De lipstick die is in de kleur 07 Natural Beauty en is een hele mooie My Lips But Better kleurtje. Daar overheen doe ik dan vervolgens de Essence Rock Out vinyl shine lipgloss in de kleur Best Pop. De lipgloss is trouwens van een Limited Edition voor de MTV EMA's in Glasgow 2014.

Deze is zeker weten het meest geschikt voor elke dag en voor iedere outfit! Ik denk eigenlijk ook wel dat hij bij de meeste erg mooi zou staan :)


Deze combinatie heb ik de laatste dagen vaak opgehad! Ik vind hem wel lekker lente-achtig namelijk :). De Lipstick is van Essence in de kleur 01 Coral Calling en de lipgloss is een duo lipgloss van E.LF in de kleur 2901 Oasis en heeft een mooie gouden glans.

Deze is natuurlijk ook erg gangbaar :) Hij is alleen een tikkeltje anders doordat er een koraalkleur basis onder zit.


Hoe kan het ook anders dan dat mijn favoriete rode lipstick hier tussen zit. De lipstick is de Volumising Lipstick van HEMA in de kleur 06. Daar overheen doe ik deze hele mooie rode lipgloss van Pure (er staat verder geen kleur of naam op, maar ik heb hem gekocht bij Douglas).

Jaa, rood! Ik ben zo ontzettend dol op rode lipstick, haha, zeker een must have als je het mij vraagt.

Wat is jouw favoriete lipstick + lipgloss combinatie?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik draag eigenlijk alleen maar lippenstift en nooit lipgloss, maar jouw eerste combi vind ik toch wel heel mooi!
  Misschien ook maar eens proberen dan haha!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook nooit combinaties, maar het ziet er toch wel erg leuk uit!
  Vind vooral de eerste en laatste erg leuk !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten