Decoratie Wishlist

Heey! Het leek mij wel weer eens leuk om een wishlist artikel te maken. Dit keer laat ik de dingetjes zien die ik leuk (en sommige ook handig) vind om in mijn kamer/huis neer te zetten om net de boel wat gezelliger te maken, eigenlijk gewoon decoratie dingetjes. Met het linkje kun je meteen naar het product gaan, wel zo makkelijk :) Laten we maar gewoon even lekker snel beginnen.

CrowdyHouse (een online marktplaats die meubel-., product- en modeontwerpers in staat stelt hun producten te presenteren, een salescampagne draaien, bestellingen te verzamelen en in series te produceren. De dingen die ze hier verkopen zijn dus uniek en niet in andere winkels te koop).
links: een dun vaasje op een stukje hout. Het lijkt me echt heel leuk om er een mooie bloem in te doen, zeker nu het weer lekker weer wordt!
midden: schaaltjes, bekertjes, bakjes etc kun je nooit genoeg hebben. Je kan ze zo handig gebruiken om bijvoorbeeld je pennen in te bewaren, maar je kan er natuurlijk alles in doen wat je wil. Ik ben vooral fan van de drie grijstinten aan de rechterkant.
rechts: weer vaasjes, maar deze hebben allemaal aparte vormen (die mij een heel klein beetje aan scheikunde doen denken). Het leuke vind ik dat de hals van het vaasje een kleurtje heeft!

Benieuwd naar de rest?Loavies Home (Iedereen kent ondertussen loavies wel, ze hebben echt te gekke kleding, maar ook een home afdeling dus. Ik ben dol op alles wat ze bij loavies verkopen en koop het liefst de hele winkel leeg).

Links: kussentjes met zwart/grijs en wit, ja die maken mij erg gelukkig. Ik ben sowieso dol op de combinatie zwart/grijs en wit. Kussentjes zijn trouwens altijd leuk, vandaar dat de andere drie ook kussentjes zijn, haha.
Midden: Mintgroen en mooi weer, moet ik nog meer zeggen?
Rechts: Dit kussentje heeft allemaal mooie pastelkleurtjes die bijna overal wel bij staan en natuurlijk geven ze meteen een gevoel van zomer/lente!

H&M Home (Dit heeft volgens mij geen verdere uitleg nodig hè. Ik denk dat iedereen wel weet dat H&M ook een home afdeling heeft, zo niet, weer wat geleerd vandaag :)).
Links: Hoe leuk is deze opbergmand? Hij is wit met roze, de kleuren waar ik dol op ben en de kleuren van mijn kamer. Al doe je er niet veel in, ziet het er nog steeds leuk uit!
Midden: Een leuk houtenschaaltje voor bijvoorbeeld je favorieten ringen, nagellakjes, oorbellen etc! je kan er alles in doen en hij staat ook in iedere kamer leuk!
Rechts: Een witte metalen mand. Ik zie hem al helemaal in mijn kamer staan met vol met tijdschriften en andere leuke dingen.

Wat zijn dingetjes die jij nog graag wil kopen?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wat een leuke spulletjes! Ik wist helemaal niet dat Loavies ook een home-afdeling had en ik heb ook nog nooit gehoord van CrowdyHouse, klinkt wel leuk trouwens. Ik zo maar eens eventjes op hun sites kijken!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten