5x Lente Nagellak

Heey! Voor een fanatieke nagellakdrager, heb ik natuurlijk een paar kleurtjes die ik graag draag in de lente. In de herfst/winter draag ik namelijk het liefst donkere kleuren, maar zo dra de lente in aantocht is zijn de lichte kleurtjes ook weer helemaal welkom. Het leek mij leuk om 5 van mijn favorieten lente kleurtjes te delen met jullie.
Mijn favorieten lente kleurtjes zijn licht mintgroen, licht blauw, licht paars, licht roze en koraal (aangezien ik geen licht koraal heb, haha). Hier zie je van links naar rechts:
Essence 146 That's What I Mint!
Essence 125 Absolutely Blue
Essence 194 Little Lila Town
Essence 106 Free Hugs
Kiko 358 Peach Rose (naam staat niet op het potje, maar wel op de site :))

Ik weet niet of ze de Essence nagellakjes nog verkopen, maar er zijn genoeg nagellakjes te vinden met een kleur die er op lijkt of misschien wel exact dezelfde kleur, haha. Zo heeft HEMA een paar hele mooie lakjes, maar ook Catrice, Kiko etc.

Floor laat eerst je nagellak goed drogen voordat je gaat bewegen, je kan zien dat de roze nagellak eigenlijk al verprutst is. Gelukkig kun je nog wel gewoon de kleur zien :). Het lakje van Kiko dekt al prima in één laagje, ik heb hier namelijk ook maar één laagje op. De nagellakjes van Essence dekken goed in twee laagjes.

Ik word al blij als ik naar die kleurtjes kijk, buiten is het de laatste dagen helaas niet zo mooi meer (althans hier niet, haha). Hopelijk wordt het dus snel weer lekkerder weer buiten.

Wat is jouw favoriete lente nagellak kleur?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten