365 Days With Inspiration | Dag 61

Heey! Sorry dat er vanochtend geen artikel online was, maar het lukte gister niet om een goed artikel te schrijven en dan heb ik eerlijk gezegd nog liever niks dan een artikel waar ik niet blij mee ben. Omdat ik eigenlijk toch wel graag een artikel wil vandaag leek het mij leuk om weer eens een 365 days with inspiration te doen. Ik kreeg deze quote laatst van een vriendin gestuurd en ik vond hem eigenlijk zo goed, dat ik hem graag ook met jullie wil delen.


"The marks humans leave are too often scars" - John Green. Maar ik denk eigenlijk dat het echt zo is, als je jezelf de vraag stelt wie het grootste gevaar van de mens is denk ik toch echt dat het de mens zelf is. Natuurlijk is merendeel van de mensen super leuk en gewoon helemaal 100%, maar je hebt altijd een paar van die debielen er tussen zitten en ik denk dat ik hierbij geen voorbeeld hoef te noemen. Het is trouwens ook gewoon met mensen die de hele tijd negatief zijn, die overal op lopen te zeiken of die haat berichten sturen. Natuurlijk is het niet erg als je af en toe eens negatief bent of af en toe zeikt, maar het hoeft echt niet de hele dag. En met haat berichten kun je beter maar gewoon meteen stoppen, want wat je daar mensen mee aan kunt doen is echt normaal.

Waarschijnlijk snapt iedereen wel wat John Green hier mee bedoelt en ik denk dat we het ons allemaal eens even goed moeten gaan realiseren.

Fijne avond nog!
Liefs,
Floor

Reacties