10 redenen waarom in de lente leuk vind

Heey! Vandaag wil ik 10 redenen met jullie bespreken waarom ik lente zo leuk vind. Het weer laat ons nog een beetje in de steek, maar hé het wordt ooit wel weer mooi toch :)


- Het is buiten langer licht, waardoor je niet om 16.00 al het gevoel hebt dat de dag voorbij is terwijl je nog niks nuttigs hebt gedaan.- Zon. Zon maakt de wereld een stuk mooier en warmer natuurlijk. Dus we kunnen eindelijk onze winterjassen inruilen voor andere leuke jasjes (ondanks ik nu nog even zou wachten met de dunne jasjes, want ik vind het nog behoorlijk koud buiten).

- Meivakantie. Als ik ergens wel heel erg aan toe ben dan is het aan de meivakantie, heerlijk even twee weken niks doen.

- De blaadjes aan de bomen worden weer mooi groen en er komen allemaal bloemetjes.


- IJS, IJS, IJS! Natuurlijk kan je het hele jaar door ijs eten, maar als het buiten -5 graden is heb ik geen zin om buiten lekker een ijsje te gaan eten. Nu het weer mooier weer wordt kan dat natuurlijk weer :)

- Nieuw seizoen betekent nieuwe kleren en nieuwe kleren betekent winkelen en winkelen betekent blut. Ahh, dat laatste moeten we maar gewoon even vergeten. Ik kan niet wachten om allemaal leuke lente en zomer kleertjes te kopen, maar ik moet nog van mezelf even wachten tot in Parijs.

- De fietstocht naar school wordt iets minder ellendig. 7,5 km is toch lekkerder als er een zonnetje schijnt en je met een dun jasje fietst dan dat je dood vriest, haha.

- Pastelkleurtjes. Overal zie je ze weer de mooie pastelkleurtjes, weg met de donkere kleuren en lekker weer de lichtere kleurtjes aandacht geven.


- Zonnebrillen, hoedjes etc! Al die leuke dingen die je outfit net iets specialer maken.- Tijd om leuke dingen buiten te doen. Het is toch fijn om na heel de winter binnen gezeten te hebben weer lekker buiten dingen te kunnen doen.

Dit zijn 10 redenen waarom ik de lente leuk vind!

Wat vind jij leuk aan de lente?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Allemaal herkenbaar. Ik kan niet wachten tot de warme dagen. Leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten