Nagellak Stash #1 Rood, Roze, Koraal

Heey! Het leek mij leuk om mijn nagellak stash met jullie te delen, ik ben namelijk dol op nagellak, zowel om het te kopen als om het te dragen. Ik heb het verdeeld in 3 kleurcategorieën want anders wordt het zo'n lang artikel. De komende week/weken zien jullie dus nog deel 2 en 3 voorbij komen. De kleuren die ik in dit artikel ga behandelen zijn rood, roze en koraal. Dat zijn toch wel go to kleuren wat nagellak betreft! Als ik een review over het nagellakje geschreven heb kun je op de naam klikken en kom je bij de review :) Oké laten we maar snel beginnen. Sommige kleurtjes hebben alleen geen naam of nummer en bij sommige heb ik niet eens een idee hoe ik er aan kom, haha

Alle nagellakjes op deze foto zijn van Kiko, van links naar rechts heb je:
Sugar Matt Nail Lacquer 642 (voor de NOTD klik hier)
283
289
282
358
Toch jammer dat Kiko geen namen heeft, dat vind ik persoonlijk altijd heel erg leuk.
Van links naar rechts:
Color Show in de kleur 6 bubblicious
Color Show in de kleur 262 Pink Boom
Color Show in de kleur 110 Urban Coral
W7 Suede Effect
W7 UV Nail Polish (klik hier voor een NOTD met dit lakje)
W7 in de kleur ??

Essence Colour & Go (oude verpakking) 04 Space Queen
Essence Nail Candies 06 Soda Pop & Candy Shop
Essence Colour & Go 106 Free Hugs
Essence Colour & Go 106 Free Hugs
Essence Colour & Go 107 Naughty and Pink

Essence Nail art
Essence Colour & Go The Matt 185 Candy Crush
Essence Colour & Go 109 Off to Miami
Essence Multi Dimension XXXL-shine 60 Watch Out!
Essence Multi Dimension XXXL-Shine 29 Glam Girl

Saffron 37
Kinetics Nial Colors Violet Up
Catrice  Crème Fresh Limited Edition Light Your Fire
Catrice Limited Edition Blossom You, Blossom Me
Catrice 030 Meet Me At A Coral Island

Pure NailPolish
Pure NailPolish
Etos Quick Dry NailPolish 313
Etos Nail Polish Cherry <3
Neon Casuelle

Miss Sporty 370
Miss Sporty 375
Miss Sporty 113
Miss Sporty 60
Rimmel Londen 60 Seconds 315 Ready Aim Paint!

2B Nail Polish 213
ThisIsIt
2True Glossywear Nial Polish Shade 6
Golden Rose Matte 02
Balla Nail Polish 68

Dit zijn dan al mijn rood, roze en koraalkleurtjes in mijn nagellak stash! Als jullie ergens een review van willen zien, of gewoon benieuwd zijn hoe het er uit ziet op je nagels moet je dat vooral even laten weten in de reacties!

Wat is jouw favorieten rood/roze/koraalnagellak?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Wat een mooie lakjes! En veel. Ik ben benieuwd naar de rest. Mijn favoriete zijn er een van de hema en 2 hele mooie uit China.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb misschien een soort van nagellak obsessie haha

      Verwijderen

Een reactie posten