Favorieten | Bloggers en YouTubers #6

Heey! Het is alweer tijd voor deel 6 van mijn favorieten bloggers en YouTubers. Als je benieuwd bent naar de andere delen: deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5. Dit wordt een beetje team Engeland, maak je geen zorgen Zoe en Alfie heb ik al genoemd in een ander deel, maar die horen hier natuurlijk ook bij, haha :). Laten we dan maar snel beginnen!

Niomi Smart

Kunnen we even een momentje stilte nemen om naar deze mooie meid te kijken! Ze maakt video's over fashion, beauty, gezondheid en fitness. Oh en ze is trouwens al heel lang samen met Marcus Butler, die straks ziet. Ik vind haar video's echt heel leuk en ik vind haar persoonlijkheid ook echt tof! Zeker een keer een kijkje nemen dus als je haar nog niet kent!Marcus Butler

Nu komt het moeilijkste gedeelte, hoe omschrijf je wat voor video's Marcus maakt. Laten we het houden op video's die je vaker ziet bij jongens, dan kan je denken aan Alfie Deyes, Ricky Dillon etc.
Het leuke is, hij heeft ook nog een vlogkanaal en ik ben de laatste tijd een beetje geobsedeerd door vlogs (dat krijg je er van als je bijna 2 weken ziek thuis zit, haha)

SacconeJoly

Nu we het toch over mijn vlogobessie hebben, ik ben dol maar dan ook echt dol op de SacconeJoly's. Emilia is echt een dropje, Eduardo is het schattigste gozertje op deze wereld. Ze hebben trouwens we veel hondjes, haha. Mocht je je nog vervelen op een dag, alsjeblieft ga eens een vlog van hun kijken, ik verheug me er iedere dag weer op.

Tanya Burr

Het is weer even tijd voor een moment van stilte, weer een hele mooie meid! Tanya maakt video's over beauty, fashion, bakken en gewoon andere leuke dingen. Ook heeft ze een boek, whut, ja je las het goed, ze heeft haar eigen boek: Love, Tanya. Die wil ik eigenlijk wel heel graag lezen.

Jim Chapman

Hier weet ik wederom niet hoe ik zijn video's moet omschrijven, goed bezig Floor, maar ze zijn in ieder geval wel heel erg leuk, dus je moet ze zeker eens gaan kijken mocht je dat nog nooit in je mooie leventje gedaan hebben. Jim is samen met Tanya en hij heeft ook nog een vlogkanaal, woeehoeoe vlogs!

Al deze mooie mensen wonen in Engeland en zijn bevriend met mijn twee favoriete YouTubers ever Zoe Sugg en Alfie Deyes. Er zijn nog meer leuke YouTubers die team Engeland vertegenwoordigen maar die komen in een volgend artikel, sorry ik ben nou eenmaal YouTube verslaafd.

Wie zijn jouw favorieten YouTubers?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten