DIY | Quote Boekje

Heey! Ik heb te makkelijke DIY voor jullie. Je hoeft er waarschijnlijk niks extra voor te kopen en het is onwijs makkelijk. We gaan namelijk een quote boekje maken. Voor de mensen die het nog niet weten ik ben dol op (notitie)boekjes en quotes dus dit is echt iets voor mij, zo zijn er vast nog wel meer die hier van houden ;) Laten we maar gewoon snel beginnen!

 Wat heb je nodig?
© notitieboekje/schriftje
© Pennen, om het leuker te maken in allemaal verschillende kleurtjes, maar dat hoeft natuurlijk niet.
© Mobiel, computer of iets anders waar je leuke quotes kan vinden. 
© Washi Tape en glitter gelpennen, je kan ook stickers gebruiken of gewoon helemaal niks.
 Je kan nu bijvoorbeeld op tumblr/weheartit/pinterest/google opzoek gaan naar allemaal leuke quotes. Ik ben zelf een grote voorstander van tumblr, want daar staan echt te gekke quotes! De quote hierboven vind ik bijvoorbeeld erg leuk, haha.Ik heb uiteindelijk gekozen voor het wat grote notitieboekje met een semi-transparante voorkant. Verder heb ik niks anders gedaan dan met een gekleurde pen een quote opgeschreven, regel over gelaten en weer de volgende quote.

 Zoals je ziet kun je het ook prima met gewone pen doen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het met kleurtjes toch wel iets leuker vind, haha.


Dit zijn uiteindelijk de kleurtjes die ik allemaal gebruikt heb. Ik heb ondertussen al meer dan 18 pagina's vol geschreven (voor en achterkant) en ik vind het zo fijn om er af en toe gewoon even lekker doorheen te bladeren en al die quotes lezen. Het is trouwens ook een heel leuk verjaardagscadeautje, als je dan allemaal quotes gebruikt die bij de persoon passen aan wie je het cadeautje wil geven.

Ik vind dit zelf heel leuk om te doen en ik dacht ik deel het even met jullie!

Liefs,
Floor

Reacties

  1. Leuk idee! Leuk ook om te bewaren voor later, zodat je kan zien wat je op die leeftijd bezighield hihi! Ik vind het persoonlijk ook mooier om het met vrolijke kleurtjes te doen! :)
    Liefs,
    www.revive-style.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten