Workout | Clothes Wishlist

Heey! Volgens mij heeft Sophie mij een beetje verslaafd gemaakt aan Blogilates. Cassey Ho, de eigenaresse van Blogilates, heeft een blog en een YouTube-account. Op haar YouTube account komt elke maandag een nieuwe workout. Op haar blog zijn verschillende schema's te vinden die je kunt volgen, geen zorgen er is ook een beginners schema! Maar ik wil dan ook altijd meteen dingen kopen, zoals een leuk workout shirtje of een leuke yogabroek etc! Vandaar dat ik vandaag jullie met jullie mijn wishlist deel!

"Train like a BEAST look like a Beauty" - oGorgeous
Ik vind dit hempje echt onwijs leuk, niet alleen de tekst maar ook de kleur! Als je dat aan hebt voel je je misschien stiekem toch wel een beetje een beest maar tegelijkertijd ook weer heel fancy. Het hempje is $18.00. Wel komt er dan nog $8 bij voor de verzendkosten internationaal, want het is een webshop uit Amerika, eigenlijk gewoon de webshop van Cassey :). Het hempje is er trouwens ook nog in het zwart!
Sportlegging - H&M
Dit soort leggins/sportbroeken zitten echt hemels! Ik vind dit printje ook echt onwijs schattig en leuk! Natuurlijk moet je hier niet zo'n top die van "Train Like a Beast Look Like a Beauty" boven doen, want dan wordt het een beetje hysterisch, Aan de binnenkant bij de tailleband zit nog een blind sleutelvakje, handig als je buiten gaat sporten! Hij kost trouwens €19,99.

Yogashort - Forever 21
Een kort zwart broekje is natuurlijk altijd handig!Je kan er elke kleur top op doen en het staat iedereen gewoon goed! Dit is een Yogashort dus die sluit goed aan, maar je kan je er wel heel gemakkelijk in bewegen. Nu het nog wat kouder is buiten, vind ik voor binnen een langere legging ook wel fijn, maar zodra het warmer wordt gaan we snel over op de korte! Hij is te koop voor maar €5,95. 

Als je dan straks je gespierde buik hebt en het weer lekker weer is buiten, kun je gewoon lekker in alleen je sport-bh voorbeeld gaan hardlopen, wel met een broek aan hoor, haha! Dit is een neon roze die nu toevallig in de aanbieding is :). Hij kost nu €12,- in plaats van €14,99

Eigenlijk wil ik ook nog nieuwe schoenen, maar ik heb schoenen die prima zijn en ik doe mijn workout altijd op mn sokken of blote voeten :) haha.

Staat er nog iets op jullie workout clothes wishlist?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten