Shoplog | Etos

Heey! Ik was woensdag na mijn laatste toets even de stad in geweest, want ik moest een cadeautje kopen voor een vriendin, maar ik besefte me opeens dat ik nog een €10,- cadeaukaart had van de Etos en ik had toch nog een paar dingetjes nodig. Dus ik ben ook maar meteen even naar de Etos geweest en ondanks het niet veel is, leek het mij toch leuk om even te laten zien!


Mijn deo was bijna op en ik kan echt niet zonder deo leven. Ik stond toen gezellig bij alle deodoranten te kijken en zag opeens dat bij alle Niveaprodcuten de actie 2e gratis was. Daar heb ik dan natuurlijk als koopjes liefhebber met alle plezier gebruik van gemaakt. Ik ging voor "Fresh Natural" en voor "Dry Comfort Plus". Trouwens ook nog alle twee de voordeelverpakking variant, als we dan toch bezig zijn. de "Fresh Natural" koste €2,99 en de "Dry Comfort" €3,05. Maar ik heb uiteindelijk er maar €3,01 voor hoeven te betalen. (2e gratis wordt gerekend als 50% kassakorting).

 Ik moest ook nog een nieuwe tonic want die van mij is echt helemaal leeg. Bij Garnier hadden ze de zelfde actie als Nivea had! Korting, korting, korting <3. Het fijne aan deze tonic is dat er geen parabenen in zetten, hij is te gebruiken als je een gevoelige huid hebt en de tonic zuivert en verzacht. Klinkt toch als een wonderproduct. De tonic kostte €4,69.

 Aangezien de 2e dus gratis was (50% kassakorting) kon ik dit natuurlijk ook niet laten staan. Het is een zuiverende reinigingsgel, klinkt dat niet onwijs fijn, zuiverende reinigingsgel. Hij matteert en verfijnt de poriĆ«n. Deze reinigingsgel bevat wederom geen parabenen. Hij koste €5,19. Maar aangezien ik dus 50% kassakorting kreeg betaalde ik dus €4,93.

Normaal zouden deze vier producten bij elkaar €15,92 kosten, maar ik hoefde maar €7,94 te betalen, jeah! Als jullie trouwens van een van de producten nog een review willen zien moet je het even laten weten. Ik zit er over na te denken om sowieso de reinigingsgel te reviewen.

Heb jij de laatste tijd nog wat gekocht?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ah zoveel liefde voor 1+1 gratis <3 Ik zou inderdaad graag een review willen zien van de reinigingsgel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm garnier vind ik altijd zo'n lekkere geur hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten