Review | HEMA Longer Lasting Lipstick 03

Heey! Ik heb vandaag weer een review voor jullie, dit keer van een lipstick van HEMA, namelijk de Longer Lasting Lipstick, zelf had ik deze variant lipstick nog nooit gebruikt dus ik was erg benieuwd om hem te testen! Ik had hem trouwens gekregen van Alcira tijdens kerst :).
Benieuwd wat ik van de lipstick vond?Ik heb de lipstick in de kleur 03 een mooie donkere bordeaux tint! Ik blijf het wel altijd jammer vinden dat HEMA geen namen geeft aan kleuren, haha.

De lipstick heeft zelf een mat zwarte verpakking, zoals je in de eerst foto kon zien. Ik moet zeggen dat ik dat er altijd gewoon prima uit vind zien. Als je de dop van de lipstick af haalt, zie je dat de lipstick 'dunner' is dan de gemiddelde lipstick. Ik vind het wel mooi dat ze er ook zilver bij gedaan hebben.
Natuurlijk was het tijd om de lipstick om te doen! Ik dacht dat het doordat het dunner was iets moeilijk ging, maar dat was helemaal niet zo :). Het is een hele mooie kleur, die gemakkelijk aanbrengt en ook nog eens lang blijft zitten! Hij is ook nog eens behoorlijk mat, waar ik persoonlijk wel van houd.

De lipstick is te koop bij HEMA, goh wat gek, haha. Hij kost trouwens €3,50. Een mooi prijsje voor zo'n fijne lipstick!

Heb jij al eens een Hema Longer Lasting Lipstick geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten