Review | Garnier Zuiverende Reinigingsgel

Heey! Het leek mij wel weer eens tijd voor een review. In mijn artikel van afgelopen zaterdag (Shoplog Etos) kon je zien dat ik een reinigingsgel van Garnier gekocht had, ook had ik jullie beloofd er een review over te schrijven, dus hier is ie dan. De review over de zuiverende reinigingsgel van Garnier.


Benieuwd naar wat ik van dit product vind? Lees dan snel verder :)


De reinigingsgel is geschikt voor de gemengde tot vettige huid en je kunt hem ook gebruiken als je een gevoelige huid hebt. Hij is verrijkt het zuiverend en anti-oxiderend extract Moringa. De reinigingsgel reinigt effectief en verwijdert talg, onzuiverheden en vuil voor een schone en gezuiverde huid. Het is een schuimende gel met detoxifierend Groene Thee extract, die de huid matteert, zichtbaar poriën verfijnt en zorgt voor een subtiele geur. 


Hier zijn de ingrediënten voor de mensen die daar geïnteresseerd in zijn.

Je kunt het product 2 keer per dag gebruiken. Zorg ervoor dat je het aanbrengt op een vochtig gezicht. Masseer lichtjes en accentueer voorhoofd, neus en kin. Grondig afspoelen. Als je er last van krijgt, kun je kijken of 1 keer per dag helpt en anders maar 1 keer per week. En mocht je er nou heel erg op reageren, dan zou ik het maar niet meer gebruiken als ik jou was.


Het is een doorzichtige gel die heel lekker aanvoelt op de huid. Zodra het in contact komt met water gaat het een beetje schuimen. Ik vind de geur trouwens heel erg lekker en dat gebeurt niet zo vaak. Ik gebruik hem 2 keer per dag, 's ochtends en 's avonds. Mijn wangen zijn na gebruik meestal wel een klein beetje rood, maar dat trekt gelukkig snel weer weg. Als ik dit gebruikt heb voel ik me altijd meteen weer schoon en lekker fris, En het helpt inderdaad tegen onzuiverheden, dat is natuurlijk altijd fijn. Ik raad hem dus zeker aan!

De Garnier Zuiverende Reinigingsgel kun je kopen bij de drogist en kost €5,19. 

Heb jij al eens deze reinigingsgel geprobeerd?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten