Quotes

Heey! Ik heb soms van die momenten dat ik gewoon alleen maar quotes wil lezen en het gekke is dat ik me dan altijd in meer dan driekwart van de quotes mezelf kan herkennen, Ik heb de laatste tijd wel een paar losse artikeltjes gemaakt over een quote per keer, maar vandaag wil ik gewoon weer een aantal quotes doen, waar je gewoon lekker door heen kunt lezen en wellicht wel het gevoel hebben van "Hey, dat ben ik", dat gevoel heb ik namelijk altijd!  Dit zijn dus allemaal quotes waar ik mezelf in kan vinden. Oke let's get started!

Oh je moest eens weten hahaha. Ondanks ik moet zeggen dat ik meer geniet van andermans akwardheid, voor zover je kunt zeggen dat dat een woord is.


Iedereen probeert altijd gewoon normaal te zijn en doet dan ook heel erg zijn/haar best om te zorgen dat het er zo uit ziet. Maar iedereen heeft wel dingen die niemand weet, dus eigenlijk is niemand normaal...

Ah, dit ben ik zo erg. Mijn hoofd is een groot "maar wat als" of "had ik maar". 

Dit... 

do you ever get in those moods where you don’t know how to feel and everything kinda feels mixed up and you’re just sitting there alone in your room trying to figure out what the fuck is wrong with you


The best kinds of laughter:
  • Laughing so hard that your laugh becomes silent and you sit there clapping like a fucking seal
  • Feeling a six-pack coming up
  • Tears coming out of your eyes
#you know you’re fucked when its a combination of all three

You either say how you feel and fuck it up or say nothing and let it fuck you up instead.

You don’t have to be more attractive. You don’t have to be attractive at all. You don’t have to attract anyone or anything. You are not a magnet, damn it. You can make anyone love you (trust me) but you don’t need to make anyone love you. You should be you for you and only you. And yes I am talking about you and you and you.  do you ever feel lonely and unwanted even if you are with your friends

I’m not the same everyday. There are times where I’m loud and chatty, and there are times when I’m really quiet. I don’t think I can define myself.

Become friends with people who aren’t your age. Hang out with people whose first language isn’t the same as yours. Get to know someone who doesn’t come from your social class. This is how you see the world. This is how you grow.
Zitten er nog een paar quotes tussen die echt bij jou en jouw gedachtes passen?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. oeh ik hou van quotes!
    Ik vind het er alleen nogal veel in 1 post waardoor ik snel mijn aandacht verlies.
    Misschien een tip voor de volgende keer op het in twee delen te doen! (:

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten