NOTD | Dark Blue

Heey! Het leek mij wel weer eens leuk om een notd (Nails of Today), aangezien ik altijd nagellak op heb en er eigenlijk bijna nooit een artikel over schrijf. Ik heb dit nu sinds dinsdagmiddag op mijn nagels en het zit er nog steeds behoorlijk goed! Ik heb namelijk gister de foto's pas gemaakt.

Benieuwd welke nagellakjes ik heb gebruikt? Lees dan snel verder :)


Dit zijn de nagellakjes die ik uit eindelijk gebruikt heb. Natuurlijk heb ik een base coat gebruikt, ik gebruik altijd eentje van Kiko, die helaas bijna op is. Verder heb ik als basis een donker blauwe kleur aangebracht en dan voor de glitters kleine zilveren glittertjes van Kiko en iets grovere zilveren glitters van de HEMA. 

Ik heb de Kiko base coat in de kleur 105. De kleur die ik als basis gebruikt heb is de Essence Whoom Booom in de kleur 01 Chacalaca, dit was een limited editon, dus is niet meer te verkrijgen, maar je kunt natuurlijk elke donker blauwe nagellak, of zelf eigenlijk elke nagellak er voor gebruiken. De HEMA glitters heb ik in de kleur 22 en de Kiko glitters in de kleur 271.

Dit is eigenlijk heel makkelijk, eerst doe je een laagje base coat op al je nagels en dat even goed laten drogen. Vervolgens pak je de effen kleur die je wil gaan gebruiken en daar breng je twee laagjes van aan, weer goed laten drogen uiteraard. Dan doe je op je ringvinger de glitters en hier moet je zelf even kijken hoeveel laagjes je ervan nodig hebt omdat elke glitter nagellak anders is :).

Ik vind het altijd leuk om mijn ringvinger dan iets anders te doen dan de rest, dus bijvoorbeeld door er glittertjes op te doen of net een ander tintje of helemaal een andere kleur. Ik weet eigenlijk niet waarom, vind het gewoon leuk, haha.

Wat heb jij op dit moment op je nagels?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Mooie kleur! Leuk inderdaad dat je je ringvinger anders hebt gedaan dan de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur! Een accentnagel is altijd wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lovely! Echt leuk! Vooral dat glitterlakje van de Hema ziet er tof uit. Zelf draag ik nu een dieprode kleur van het Duitse merk P2 op mijn nagels, rood is echt mijn favo kleur deze winter :) Fijne dag! X Anniek

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten