Muziek | Favorieten

Heey! Ik vond het wel weer eens tijd voor een muziek update! Mijn vorige muziekfavorietenartikel was namelijk alweer een maand geleden en er zijn natuurlijk weer een paar liedjes bij! Natuurlijk blijf ik altijd van het album FOUR houden, haha, maar er zijn ook genoeg andere liedjes die ik leuk vind en vandaag is het weer tijd voor een deel van mijn nieuwe favorieten, het zijn er dit keer alleen niet heel veel, wat trouwens ook helemaal niet hoeft, haha. Oke laten we snel beginnen :)

Bodypop

Ik ben ben een beetje obsessed met de video's van Cassey Ho (Blogilates). Ik vind dit zo'n onwijs leuk liedje en zing het ook de hele tijd mee, Ik denk dat de meeste van jullie het niet kennen, maar dan moet je het zeker eens gaan luisteren, als je dan toch bezig bent kijk dan meteen de video die ze gemaakt heeft waar het liedje over gaat, ik had tranen in mijn ogen! En dan als het liedje lekker in je hoofd zit, is er zelfs nog een workout bij!


Blank Space

Ik ben zo dol op dit lied van Taylor Swift! Elke keer als ik het op de radio hoor of gewoon luister op YouTube doe ik het extra hard en zing ik heerlijk hard mee! "I'm a nightmare dressed like a daydream" en zo zijn er nog meer leuke stukjes!

Long Way Home

Ik ben zo dol op dit lied van 5 Seconds of Summer. Het is zeker een van mijn favoriete liedjes van hun. Ik vind eigenlijk alles aan het liedje leuk en toen ik het voor het eerst hoorde wist ik al dat ik dit nog heeeel veeel vaker zou horen!

Good Girls

Dit is dan meteen mijn andere favoriete liedje van 5SOS. "Good girls are bad girls that haven't been caught". Ohh ik hou zo van het refrein van dit liedje, heerlijk!

Dit waren de liedjes alweer voor deze keer, zoals ik eerder al zei, niet heel veel. Ik vind zeker het liedje Bodypop echt ontwijs leuk en het zit echt al de hele week in mijn hoofd, heerlijk!

Wat is jullie favoriete liedje?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik luister nu vooral naar Bear's Den, maar Bodypop en Blank Space kan ik ook schaamteloos meezingen!
    Liefs, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blank Space is een heerlijk nummer. Firestone van Kygo is op dit moment mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten