Mijn zomervakantie bestemming

Heey! Stiekem verlangen we er allemaal alweer naar he, zomer! Het leuke aan zomer is, natuurlijk het lekkere weer, maar we mogen ook niet de vakantie vergeten. Een van mijn favorieten periodes in het jaar. Het leuke aan deze zomervakantie nu al is, dat ik weet waar ik heen ga en dat wilde ik graag met jullie delen :)

Oh deze foto is trouwens in de stad waar ik heen ga, ziet er wel fijn uit he :)


Benieuwd waar ik heen ga en wat ik ga doen? Lees dan snel verder!Ik ga deze zomer naar Fort Lauderdale in Florida (Amerika).  Ja je las het goed, ik ga naar Florida :D. Oh nou ben ik nog een cruciaal detail vergeten, ik ga alleen, dus zonder familie/vrienden/ouders. En nu vraag je je vast af, Floor wat doe je als 16 jarig meisje alleen in Florida, wat dat betreft ben ik niet helemaal alleen. Ik ga namelijk met een doel daar heen. Ik ga namelijk een taalcursus volgen, met allemaal mensen tussen de 13 en 18 jaar. In een gastgezin, wat me overigens ook erg leuk lijkt. 

Dag

 Ochtend 

Middag

Avond

Zondag Aankomst Avond bij gastgezin
MaandagIntroductieFort Lauderdale stadstour & strandAvond bij gastgezin
DinsdagEngelse lesMuseum of Discovery & ScienceAvond bij gastgezin
Woensdag Engelse lesSawgrass Mills MallAvond bij gastgezin
DonderdagEngelse lesThe EvergladesAvond bij gastgezin
VrijdagEngelse lesFort Lauderdale strandAvond bij gastgezin
ZaterdagNASA Kennedy Space Centre
ZondagExcursie naar Miami
MaandagEngelse lesDeerfield beachAvond bij gastgezin
DinsdagEngelse lesFort Lauderdale CruiseAvond bij gastgezin
WoensdagEngelse lesAventura MallAvond bij gastgezin
DonderdagEngelse lesPalm Beach ZooAvond bij gastgezin
VrijdagEngelse lesDelray BeachAvond bij gastgezin
ZaterdagExcursie
Het leuke aan deze vakantiecursus is, dat er elke dag in de middag wel iets op het programma staat wat je gaat doen, zo ga je bijvoorbeeld naar de dierentuin. En in het weekend, ga je bijvoorbeeld naar Miami. Nou ik zie mezelf wel op Miami Beach zitten hoor, haha. Dit is een voorbeeld van de planning, maar daar kan natuurlijk nog alles aan gewijzigd worden. zo heb je dus in de ochtend les, ga je in de middag allemaal leuke dingen doen en ben je in de avond bij je gastgezin. Het lijkt me zo onwijs gaaf en heb er dan ook echt onwijs veel zin in. 

Even wat algemene informatie over Fort Lauderdale. Het staat bekent als het Venetië van Florida. ik ben dol op Venetië. De stad is bekend vanwege de vele bars, clubs (ach mag ik toch allemaal niet in, aangezien ik geen 21 jaartjes ben), de partysfeer en haar parelwitte standen. De stad ligt in Broward County en maakt deel uit van de South Florida metropolitian area. Oh en het is er trouwens heerlijk weer!


Ik kan echt niet wachten en heb er onwijs veel zin in!

Weet jij al wat je deze zomer gaat doen?
Liefs,
FloorReacties

 1. Florida! Wat gaaf! We gaan dus allebei ons Engels verbeteren deze zomer, haha.Ik ben nu al benieuwd naar je ervaringen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zijn we toch weer goed bezig he! Ik ben trouwens ook heel erg benieuwd naar jouw ervaringen in Engeland!

   Verwijderen
 2. Oh wauw ik ben zo jaloers op je! Gaaaaaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf idee om een taalcursus in het buitenland te doen. Ik zou het ook nog graag een keer doen, maar ik vind de stap om alleen te gaan best spannend. Hoe heb jij dat ervaren? Ik ga het komende jaar eerst een taalcursus in Nederland doen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten