Let's Talk About Series | Life Unexpected

Heey! Gister had ik dan eindelijk mijn laatste toets, dus ik kon in de middag heerlijk niks doen. Ik ging maar eens even kijken of Netflix nog een leuke film of serie had en toen zag ik opeens de serie Life Unexpected. Ik heb het alleen gister nog maar gekeken (8 afleveringen) en ik ben nu al verslaafd, voor zo ver dat kan. Ik moet er alleen even mee leren leven dat er maar 2 seizoenen zijn (2x 13 afleveringen) en dan is het afgelopen. Helaas. De serie komt uit 2010 en 2011. Ik zou trouwens niet weten of je hem nog ergens anders kunt kijken dan Netflix. Oh er is trouwens wel een dvd van!Benieuwd waar deze serie over gaat? Lees dan snel verder!


Het speelt zich af in Portland en gaat over het tiener meisje Lux Cassidy die in begin van de serie nog 15 jaar oud is. Ze is bij haar geboorte ter adoptie gesteld, maar belande in de pleegzorg. Ze vinden uiteindelijk haar biologische ouders Nate Bazile en Cate Cassidy. Ze wilde graag voor haar zelf willen zorgen en dat zou mogen vanaf haar 16e. Maar dan krijgen haar ouders gedeelde voogdij.

Lux Cassidy wordt gespeeld door Britt Robertson. Britt speelde ook in films als "The First Time". Ze is binnenkort ook te zien in de film Tomorrowland en The Longest Ride. Die laatste film moet ik dus gewoon gaan kijken, want hij is gebaseerd op een boek van Nicholas Sparks, een ding is dan zeker en dat is dat ik die film MOET zien. The Longest Ride komt trouwens uit 9 april. Ik kan niet wachten.

Dat is in het heel kort samengevat waar het over gaat. In de eerste aflevering gebeurt al een heleboel, waardoor je meteen benieuwd bent naar de volgende en eigenlijk gaat het zo tijdens alle afleveringen. Oh, ik moet trouwens ook minimaal 1x per aflevering huilen, haha'

Ik vind het zeker een leuke serie en raad het daarom ook aan iedereen aan :).

Heb jij deze serie wel eens gezien?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Oeh je hebt mij in ieder geval nieuwsgierig gemaakt! Ik ga hem eens kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die serie ook helemaal gekeken! Hij is echt super leuk! Alleen erg jammer dat er weinig seizoenen van zijn gemaakt....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik vind hem ook echt super leuk! Ben nu bij de laatste aflevering van seizoen 1, maar daarna is er nog maar 1 seizoen :O

   Verwijderen

Een reactie posten