Let's Talk About Films | The Last Song

Heey! Ik vond het wel weer eens tijd voor een "Let's Talk About Films" :). De film waar ik het vandaag over wil hebben is zeker een van mijn favorieten films, vandaar dat ik vond dat het wel een artikel verdient. Gek genoeg heb ik er nog nooit een artikel over geschreven. Dit artikel gaat over de film "The Last Song". En ik ben zo ontzettend dol op die film, je wil niet weten.De film is gebaseerd op het gelijknamige boek The Last Song van Nicholas Sparks. Jullie weten dit vast allemaal wel ondertussen, maar ga het toch lekker zeggen, ik ben dol op zijn boeken en verfilmingen! Nicholas Sparks heeft ook het verhaal van de film geschreven, hij had dit zelfs eerder af dan het boek. De film ging in première op 2 april 2010 en de film duurt in totaal 107 minuten.United Talent Agency, dat zo wel Miley Cyrus als Nichoals Sparks vertegenwoordigt, contacteerde Nicholas Sparks en vroeg hem een script te schrijven met Miley Cyrus in gedachte als hoofdrol. Het was de bedoeling dat Miley met deze filmrol uit haar populaire Hannah Montana-personage zou breken om Miley voor te stellen aan het volwassen publiek (bron: www.wikipedia.nl)De hoofdrollen worden gespeeld door Miley Cyrus (Veronica "Ronnie" Miller), Liam Hemsworth (Will Blakelee), Greg Kinnear (Steve Miller) en Bobby Coleman (Jonah Miller)

Veronica Miller, maar iedereen noemt haar Ronnie, is zeventien en een opstandige tiener als haar vader Steve Miller en haar moeder Kim zijn gescheiden. Na de scheiding verhuisde haar vader naar Tybee Island. Ronnie, haar broertje Jonah en haar moeder verhuizen naar New York. Kim vindt dat de kinderen de zomer bij hun vader door moeten brengen, omdat ze anders vreemden van elkaar worden, ondanks dat bij Ronnie eigenlijk al is gebeurt. Eenmaal bij hun vader keer Ronnie zich af van hem en Johan gaat juist heel veel dingen samen met hem doen, zo gaan ze samen het glas-in-loodraam maken van de afgebrande kerk. Per toeval ontmoet Ronnie Will Blakelee, hij liep haar omver toen hij aan het volleyballen was. Ronnie doet heel kort af tegen Will, maar Will gaat toch door met zijn versierpogingen.

De film bevat ook nog een paar mooie liedjes, vroeger (4 jaar geleden) zong ik ze altijd heel hard mee en ik ken nog steeds de tekst, dus als ik ze dan hoor, zing ik toch lekker mee.
En zo zijn er nog 14 andere liedjes!

Nicholas Sparks kan echt heel mooi dingen verwoorden, zo deed hij dat ook in deze film. Hier onder staan een paar quotes van de film die ik zelf erg mooi/goed vind! Zeker om te onthouden :)
Heb jij The Last Song wel eens gezien?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten