Kamer inspiratie

Heey! Ik vind het altijd heel erg leuk om op tumblr, weheartit, pinterest of gewoon op google te zoeken naar plaatjes die je leuke ideetjes geeft om je/een kamer in te richten. Daarom leek het mij leuk om een paar van mijn favorieten te delen met jullie, dus dat ga ik vandaag ook lekker doen!


Wit, ik ben echt dol op die kleur. Juist met een paar kleine kleuraccentjes kun je het zo gezellig maken en dan zeker met zo'n rek vol kleding die hele rustige en mooie kleurtjes bevat. Ik weet in ieder geval zeker dat je het kledingrek en de kast rechts bij IKEA kunt kopen. Oe en dan moeten we niet de mooie kleur op de muur vergeten en de fotolijtjes boven het kastje.
Ik vind een wand vol met fotolijstjes ook echt ontzettend leuk, zeker ze allemaal in verschillende maten zijn. Ik vind het ook leuk dat je hier geen foto's van mensen ziet, maar foto's van dingen en natuurlijk een paar quotes, want quotes zijn geweldig.


Ondanks ik heel erg van een witte kamer houd, vind ik dit ook wel wat leuks hebben. Allemaal verschillende soorten kussentjes, dan een paar toffe zwart-wit foto's en dan leuke lampjes.


Fotolijstjes zijn leuk, maar dit is natuurlijk ook hartstikke leuk om op je muur van je slaapkamer te plakken. Gewoon tellen hoeveel foto's er in elke rij moeten en voila, je hebt je toffe foto hart!


Hoe kun je zo iets simpels, maar zo ontzettend leuk toch niet zelf bedenken? Althans dat vraag ik mezelf altijd af. Ik vind dit er ontzettend tof uit zien, maar ik ken mezelf goed genoeg dat ik weet dat ik dat nooit kan namaken, haha.

Hier zijn nog wat andere plaatjes die je wellicht wel leuk vindt!Ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben!

Liefs,
Floor

Reacties

 1. Helemaal leuk! ik ben de laatste tijd ook weer heel erg bezig met inrichting enzo
  morgen ga ik een spiegel halen bij jysk voor 28 euries in de korting een super grote van 72x162
  echt super gaaf

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op room inspiration! Je hebt leuke foto's uitgekozen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten