Extra | Muziek

Heey! Aangezien het alweer de laatste dag van januari 2015 is, leek het mij leuk om nog een kort artikeltje in de middag te hebben. Ik zat eerst te denken of ik een 365 days with inspiration artikel wilde schrijven, maar die wilde ik eigenlijk de tweede week van februari pas doen, vandaar dat ik nu even een kort muziek artikeltje heb, aangezien muziek altijd goed is! In mijn favorieten van januari kon je al zien dat ik twee liedjes toegevoegd had aan mijn favorieten, namelijk bodypop en hemorrhage (in my hands). Maar er zijn nog twee liedjes die ik stiekem wel erg leuk vind.

Sixpence None The Richer - Kiss Me

Dit liedje zul je waarschijnlijk wel herkennen van de Coca Cola life reclame, daar wordt ie namelijk ook in gespeeld. Ik vind het echt een heerlijk liedje, lekker rustig en fijn om mee te zingen, haha. Het liedje komt volgens mij uit 1997, dus dat is al een poosje geleden, sterker nog het is ouder dan ik ben, haha. Breathe your Name vind ik trouwens ook een leuk liedje!

Benieuwd naar het andere liedje? Lees dan snel verder :)Bear's Den - Isaac

Een meisje had op mijn vorige post over muziek gereageerd dat ze Bear's Den erg leuk vind om naar te luisteren, ik was heel erg benieuwd, want ik kende ze zelf nog niet. Dit was het eerste liedje dat ik aanklikte en luister het vanaf dat moment nog steeds, wederom een heerlijk rustig liedje!

Deze twee liedjes wilde ik graag even snel met jullie delen, vandaar :)

Welk liedje vind jij op het moment erg leuk?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Aahh zo heet dat liedje dus van de coca cola reclame, het zat al de hele tijd in mijn hoofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kiss me komt zelfs al uit 1998 :O
  Maar wel superleuke liedjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, spotify vond 2009, maar dankkuu dan ga ik het eventjes veranderen O:)

   Verwijderen

Een reactie posten