Boeken | Staying Strong a Journal by Demi Lovato

Heey! Ik heb vandaag weer een artikel over een boek, naja het is meer een notitieboekje. Het is een aanvulling op de #1 New York Times Bestseller van Demi Lovato, Staying Strong: 365 Days a Year. Voor de mensen die het nog niet weten, ik ben een grote Demi Lovato fan en toen ik zag dat ze ook een eigen boek had + notitieboekje werd ik een beetje gek en heb ze meteen voor mijn verjaardag gevraagd en ze ook alle twee gekregen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over mijn notitieboekjesverslaving. Over Staying Strong: 365 Days a Year komt binnenkort ook nog een artikel online. :)

Het boekje heeft een hele mooie blauwe kaft, die steeds lichter wordt. Ook zie je dezelfde vogeltjes als je ziet op haar normale boek. Hij heeft de perfecte dikte om vast te houden en voelt gewoon heel fijn, haha.Dit is de eerste pagina die je ziet als je hem open doet.

Als je verder bladert zie je dit tekstje staan die Demi geschreven heeft. Om te vertellen waarom het haar geholpen heeft om dingen op te schrijven.


De meeste pagina's zien er zo uit, gewoon met lijntjes, zodat je lekker dingen kunt opschrijven. Maar er zijn ook genoeg pagina's waar een van de twee pagina's een quote bevat zoals: 
"Do the best you can until you know better. Then when you know better, do better" - Maya Angelou.
"Believe you can and you're halfway there" - Theodore Roosevelt
"If you don't like where you are, move. You're not a tree." - Unknown
En zo staan er nog veel meer inspiratiequotes tussen, alleen daarvoor zou ik dit boekje al willen hebben want ik ben echt zo ontzettend gek op quotes, zeker als ze ook nog eens een betekenis hebben.


Op de achterkant staat nog een klein verhaaltje, waarin ze vertel wat je er mee zou kunnen doen en wat ze wil wat je er mee doet.

Ik heb er expres nog niet in geschreven, omdat ik er aan zit te denken om hem mee te nemen naar Eastbourne als dat door gaat en misschien ook wel naar Parijs als ik daar heen ga in april.

Staying Strong a Journal is onder andere te koop bij Bol.com voor €14,99 (hardcover)


Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten