4 Days With Disney | Quotes

Heey! Het is alweer dag 2 van 4 Days With Disney :). Vandaag gaan we het nog leuker maken, want ik ga het hebben over Disneyquotes, ja je zag het goed staan er staan Disneyquotes. Laat ik nou net een quotes-verslaafde zijn, dus Disneyquotes zijn dan helemaal geweldig!
Disney bevat zo veel mooie quotes. Eigenlijk kun je van elke film of elk verhaal wel weer nieuwe dingen leren en dat is zo geweldig. Ja ik ben er dol op!

Wat is jouw favoriete Disneyquote?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Disney<3 Mijn lievelings quotes zijn van Simba.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het mooie aan Disney altijd dat je pas ontdekt hoe wijs en diep de films eigenlijk zijn! Dat zie je ook heel goed aan deze quotes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi zeg, Disney heeft inderdaad erg mooie quotes!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten