4 Days With Disney | Liedjes

Heey! Vandaag is dan alweer dag 3 aangebroken. Disneyfilms hebben natuurlijk ook allemaal leuke liedjes, daarom wil ik het vandaag hebben over mijn favoriete Disneyliedjes :). Normaal begin ik meestal bij mijn 'minst favoriet', maar deze heb ik niet echt op volgorde staan, vind ze allemaal leuk haha.

Do You Want To Build a Snowman? - Frozen

Ik denk dat toch wel bijna iedereen dit liedje kent. Dit liedje zit echt al sinds de eerste keer dat ik de film gezien heb in mijn hoofd en vind het stiekem ook heerlijk om heel hard mee te zingen. "DO YOU WANNA TO BUILD A SNOWMAN?"


The Bare Necessities - Jungle Book

Dit liedje kon je in mijn eerste artikel van 4 Days With Disney ook al lezen, namelijk the bare necessities, heel veel mensen zeggen bear necessities maar het is oorspronkelijk bare necessities  ("wat je van beren leren kan" is de Nederlandse titel). Ik begin dit soms gewoon zomaar uit het niets te zingen en sommige mensen kijken me dan echt raar aan.

Just Can't Wait To Be King - The Lion King

Heerlijk dit liedje haha :)

Dat Is Mijn Wens - De Kleine Zeemeermin

Ik houd zo veel van dit liedje, ik vind hem echt gewoon mooi en fijn om naar te luisteren.
Daar wil ik heen, als dat toch kon, heerlijk genieten warm in de zon, dat is mijn wens, net als een mens bij hem te zijn. Dat is zeker mijn favoriete stukje :).

For The First Time in Forever (Reprise) - Frozen

Dit liedje vind ik zo fijn om gewoon lekker mee te zingen en ik vind Frozen zo ontzettend leuk! En wat kunnen ze toch allemaal prachtig zingen he, ik ben echt jaloers.

Dit waren dan mijn favoriete Disneyliedjes :),
Wat is jouw favoriete Disneyliedje?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. For the first time in Forever Reprise in het Hebreeuws is echt prachtig! Blijft mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Frozen is zo leuk en ze hebben zulke leuke liedjes gemaakt. Ik moet die film echt weer een keer zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten